• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dominujesz czy ulegasz podczas seksu? Ankieta

Dominujesz czy ulegasz? Jaka jest Twoja erotyczna natura? Co bardziej Cię podnieca?

• Total voters
    212
Mężczyzna

Kundelek51

Nowicjusz
Dominacja czy uległość? A może żadna z tych dwóch opcji nie leży w Twojej erotycznej naturze? Podnieca Cię bycie zdominowanym czy dominowanie nad partnerem/partnerką? A może nie ma to dla Ciebie żadnego znaczenia? Może nie przemawia do Ciebie żadne z powyższych? A może lubisz czasem jedno czasem drugie albo z wiekiem zmieniły Ci się upodobania w tym temacie?

Wstawiam ankietę, ponieważ zawsze nurtowały mnie te tematy.
Jestem uległym śmieciem do niczego się nienadającym .

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Żyje po to żeby służyć kobiecie Pani
Znalazłeś sobie cel życiowy. Lepiej mieć taki cel jak służba dominie niż żyć, wegetować bez celu.
Tak samo szwagrzy mają cel. Zdobyć pieniądze na chwile szczęścia z prostytutką.
To żonatym i rozwiedzionym (w obu przypadkach to są najczęściej przegrywi) może najprędzej zabraknąć takiego celu w życiu. Być może właśnie dlatego to oni są w grupie ryzyka popełnienia samobójstwa.

Ostatnia edycja:
Kobieta

DamaPik

Biegły Uwodziciel
Jestem zazwyczaj uległą kobietą, która lubi być mocno i zdecydowanie sprowadzona do parteru, ale przejąć inicjatywę w łóżku również potrafię. Pokazać facetom, że drzemię we mnie namiętna ognista kochanka i ostra suka w jednym, która potrafi prowadzić grę w łóżkowym tańcu. Panowie, którzy są ostrymi graczami z reguły później są mocno zaskoczeni, że zostali przeze mnie zdominowani.

Mężczyzna

495f50

Cichy Podglądacz
Jestem switchem. Ale gdy fantazjuję, to częściej o uleganiu, jako że na żywo zwykle dominowałem.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry