I sprawa jasnaSprzątam sama. Do tego akurat mężczyzna jest zbędny.
Pomimo takich ograniczeń, jednak pociaga

I sprawa jasnaSprzątam sama. Do tego akurat mężczyzna jest zbędny.
A co uważasz o dawaniu partnerowi klapsów? Oraz o przywiązywaniu do łóżka, zawiązywaniu oczu, zabawach z lodem, facesittingu, peggingu i strojach z lateksu, winylu czy czarnej skóry oraz kozakach?nie chodzi tu o żadne BDSM
Czemu nie - fajnie jest, gdy kobieta chwyta kolesia za biodra i rucha go w dupę straponem ostro i mocno.Dominacja tak, strapon nieee!![]()
Hm...OK, ale akurat ja nie jestem tym kolesiemA co uważasz o dawaniu partnerowi klapsów? Oraz o przywiązywaniu do łóżka, zawiązywaniu oczu, zabawach z lodem, facesittingu, peggingu i strojach z lateksu, winylu czy czarnej skóry oraz kozakach?
Czemu nie - fajnie jest, gdy kobieta chwyta kolesia za biodra i rucha go w dupę straponem ostro i mocno.![]()
Do czego? Jakiego ko,ja?pasy do ko,ja
Do łóżka. ))Do czego? Jakiego ko,ja?
Nie będę się wypowiadał za innych, ale mówiąc o byciu na górze nie miałem na myśli pozycji na jeźdźca. Raczej chodziło mi o taki skrót myślowy, że ten (ta)kto jest na górze ten (ta)Jestem zadziwiona i tkwię w stuporze. Zmiana pozycji seksualnej lub wykonywanie ruchów przez kobietę w pozycji na górze to jest dominacja?! Myślałam, że to totalna norma w życiu seksualnymW takim razie te miejskie legendy mówiące, że większość kobiet w tym kraju to kłody, to chyba musi być prawda
a nasi panowie: forumowo-opisowo tacy sfetyszyzowani i hop do przodu - i u nich też nie budzi sprzeciwu nazywanie czegoś tak normalnego jak pozycja na jeźdźca, nazywanie tego "kobiecą dominacją"?! Chyba szczękę będę zbierać z podłogi przez dwa dni normalnie
![]()
Szczęka Dziewicy Orleańskiej jest w dobrych lwich łapachNie będę się wypowiadał za innych, ale mówiąc o byciu na górze nie miałem na myśli pozycji na jeźdźca. Raczej chodziło mi o taki skrót myślowy, że ten (ta)kto jest na górze ten (ta)
rządzi. Lubię kobiecą dominację (czasami) i choć moja żona uwielbia pobrykać na koniu w życiu nie powiedziałbym lubi dominować.
Tak więc Twoja szczęka niech zostanie na miejscu, szkoda byłoby gdyby stało jej się coś złego![]()
Orleańskiej kogo?Szczęka Dziewicy Orleańskiej jest w dobrych lwich łapach![]()
Może zechce mnie zdominować...Zaraz się dowieszo ile nie śpi
![]()
Co do legend o tak zwanych "kłodach", to się nie wypowiem, nie sądzę że takie jednostki zaiste istnieją. Natomiast: "Zmiana pozycji seksualnej lub wykonywanie ruchów przez kobietę w pozycji na górze to jest dominacja?!"Jestem zadziwiona i tkwię w stuporze. Zmiana pozycji seksualnej lub wykonywanie ruchów przez kobietę w pozycji na górze to jest dominacja?! Myślałam, że to totalna norma w życiu seksualnymW takim razie te miejskie legendy mówiące, że większość kobiet w tym kraju to kłody, to chyba musi być prawda
a nasi panowie: forumowo-opisowo tacy sfetyszyzowani i hop do przodu - i u nich też nie budzi sprzeciwu nazywanie czegoś tak normalnego jak pozycja na jeźdźca, nazywanie tego "kobiecą dominacją"?! Chyba szczękę będę zbierać z podłogi przez dwa dni normalnie
![]()
Jeżeli wiedzę o życiu czerpać tylko z tego forum, to rzeczywiście nie ma kłód i wszystko jest cacy w seksie, nawet owijanie penisa serem żółtym. Nie wiem czy zauważyłeś, ale większość ludzi pisze tu sloganami i wzajemnie sobie tylko potakuje. Nawet zaburzeni ludzie (np. narkomani) dostają swoją porcję atencji, bo przecież to forum o seksie i tylko potakiwanie jest w dobrym tonie.Co do legend o tak zwanych "kłodach", to się nie wypowiem, nie sądzę że takie jednostki zaiste istnieją.
Daj konkretne cytaty, jeżeli mnie oskarżasz o taką podłość. Jak krytykuję to zjawiska, które mi się nie podobają, a nie ludzi.To forum jest absolutnie zdominowane przez kobiety, przecież sama tutaj prym wiedziesz
Chcesz kopać już przez życie skopanych.
Zaiste niewieleś jeszcze w życiu doświadczyłCo do legend o tak zwanych "kłodach", to się nie wypowiem, nie sądzę że takie jednostki zaiste istnieją.
Mnie zdecydowanie pociąga ale ciężko znaleźć taką kobieteHey , coraz więcej kobiet lubi być stroną dominującą , a jak wygląda to u was panowie ? podoba wam się gdy kobieta nad wami panuje czy jednak odrzuca was to przez chęć bycia , samcem alfa,, ?
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| N | Dominacja publicznie | Fetysze i perwersje | 6 | |
| H | Dominacja finansowa | Fetysze i perwersje | 1 | |
| C | Wirtualna dominacja, upokorzenie i wyśmianie | Ogłoszenia | 5 | |
| C | Wirtualna dominacja | Ogłoszenia | 22 | |
| C | Dirty talk, słowna dominacja na priv | Ogłoszenia | 0 |