• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dominacja kobiet , odrzuca czy pociąga ?

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Jestem zadziwiona i tkwię w stuporze. Zmiana pozycji seksualnej lub wykonywanie ruchów przez kobietę w pozycji na górze to jest dominacja?! Myślałam, że to totalna norma w życiu seksualnym 😎 W takim razie te miejskie legendy mówiące, że większość kobiet w tym kraju to kłody, to chyba musi być prawda 😂 a nasi panowie: forumowo-opisowo tacy sfetyszyzowani i hop do przodu - i u nich też nie budzi sprzeciwu nazywanie czegoś tak normalnego jak pozycja na jeźdźca, nazywanie tego "kobiecą dominacją"?! Chyba szczękę będę zbierać z podłogi przez dwa dni normalnie 😂🤣😅

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Jestem zadziwiona i tkwię w stuporze. Zmiana pozycji seksualnej lub wykonywanie ruchów przez kobietę w pozycji na górze to jest dominacja?! Myślałam, że to totalna norma w życiu seksualnym 😎 W takim razie te miejskie legendy mówiące, że większość kobiet w tym kraju to kłody, to chyba musi być prawda 😂 a nasi panowie: forumowo-opisowo tacy sfetyszyzowani i hop do przodu - i u nich też nie budzi sprzeciwu nazywanie czegoś tak normalnego jak pozycja na jeźdźca, nazywanie tego "kobiecą dominacją"?! Chyba szczękę będę zbierać z podłogi przez dwa dni normalnie 😂🤣😅
Szczenke podniese, obmyje i na kolanach podam, no?:p
Może być?:unsure:

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Tzw. dominacja stosowana, żadne tam pieprzenie:cool:
Powiem tylko Tobie Greg na ucho - uwielbiam to forum, właśnie za takie smaczki. W pisaninie pełno napompowanych sloganów i autopromocji, a tymczasem wytrawny detektyw (😎) jest w stanie wyłuskać nagą prawdę i wytknąć ją bezczelnie 😋 marzy mi się tu więcej takich koleżanek, co by ten balonik ego podszczypywały szpileczką - ku chwale czystej prawdy.

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Powiem tylko Tobie Greg na ucho - uwielbiam to forum, właśnie za takie smaczki. W pisaninie pełno napompowanych sloganów i autopromocji, a tymczasem wytrawny detektyw (😎) jest w stanie wyłuskać nagą prawdę i wytknąć ją bezczelnie 😋 marzy mi się tu więcej taki koleżanek, co by ten balonik ego podszczypywały szpileczką - ku chwale czystej prawdy.
Jak piszą ;" żniwo wielkie, ale robotników mało"do tego podszczypywania:ROFLMAO:
Zreszta taką robotę olewają i tak mają tu co chcą;)
Jak im nie pasuje -odchodzą i po problemie