Tak właśnie mam ja! Sypialnia to mój światTeż lubię być czasami "na dole"
Ale tylko czasami i raczej tylko w sypialni![]()

Tak właśnie mam ja! Sypialnia to mój światTeż lubię być czasami "na dole"
Ale tylko czasami i raczej tylko w sypialni![]()
Sypialnia to Twój świat i jeszcze do tego lubisz dominować, normalnie kobieta skarbTak właśnie mam ja! Sypialnia to mój świat.
Upewnij się, czy ma dużo do sprzataniaSypialnia to Twój świat i jeszcze do tego lubisz dominować, normalnie kobieta skarb![]()
Jest ryzyko, jest zabawaUpewnij się, czy ma dużo do sprzatania![]()
Dobra, ja zmywam, Ty reszta , OK?Jest ryzyko, jest zabawa![]()
Ja tylko sypialnia, powiedziałbym jeszcze łazienka, ale to już za duże ryzykoDobra, ja zmywam, Ty reszta , OK?
A ch...j, niech Pani decydujeJa tylko sypialnia, powiedziałbym jeszcze łazienka, ale to już za duże ryzyko![]()
Nie odbiegając od tematu wolę jednak gdy Pani decyduje czy chce być na górze czy na doleA ch...j, niech Pani decyduje![]()
Pewnie, jak rządzi niech myśli co zrobić z problememNie odbiegając od tematu wolę jednak gdy Pani decyduje czy chce być na górze czy na dole![]()
Niektórzy się żenią i mają to codziennie, nawet cztery serie po sześć powtórzeńKiedyś raz kobieta mnie zdominowała i chciałbym to powtórzyć
To nie tak dużo. Jakby było po 12 powtórzeń to już zazdroNiektórzy się żenią i mają to codziennie, nawet cztery serie po sześć powtórzeń![]()
Szczenke podniese, obmyje i na kolanach podam, no?Jestem zadziwiona i tkwię w stuporze. Zmiana pozycji seksualnej lub wykonywanie ruchów przez kobietę w pozycji na górze to jest dominacja?! Myślałam, że to totalna norma w życiu seksualnymW takim razie te miejskie legendy mówiące, że większość kobiet w tym kraju to kłody, to chyba musi być prawda
a nasi panowie: forumowo-opisowo tacy sfetyszyzowani i hop do przodu - i u nich też nie budzi sprzeciwu nazywanie czegoś tak normalnego jak pozycja na jeźdźca, nazywanie tego "kobiecą dominacją"?! Chyba szczękę będę zbierać z podłogi przez dwa dni normalnie
![]()
OczywiścieSzczenke podniese, obmyje i na kolanach podam, no?
Może być?![]()
Tzw. dominacja stosowana, żadne tam pieprzenieOczywiście![]()
Powiem tylko Tobie Greg na ucho - uwielbiam to forum, właśnie za takie smaczki. W pisaninie pełno napompowanych sloganów i autopromocji, a tymczasem wytrawny detektyw (Tzw. dominacja stosowana, żadne tam pieprzenie![]()
Jak piszą ;" żniwo wielkie, ale robotników mało"do tego podszczypywaniaPowiem tylko Tobie Greg na ucho - uwielbiam to forum, właśnie za takie smaczki. W pisaninie pełno napompowanych sloganów i autopromocji, a tymczasem wytrawny detektyw () jest w stanie wyłuskać nagą prawdę i wytknąć ją bezczelnie
marzy mi się tu więcej taki koleżanek, co by ten balonik ego podszczypywały szpileczką - ku chwale czystej prawdy.
Dziękuję, to miłe.Sypialnia to Twój świat i jeszcze do tego lubisz dominować, normalnie kobieta skarb![]()
Sprzątam sama. Do tego akurat mężczyzna jest zbędny.Upewnij się, czy ma dużo do sprzatania![]()
| Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
|---|---|---|---|---|
| N | Dominacja publicznie | Fetysze i perwersje | 6 | |
| H | Dominacja finansowa | Fetysze i perwersje | 1 | |
| C | Wirtualna dominacja, upokorzenie i wyśmianie | Ogłoszenia | 5 | |
| C | Wirtualna dominacja | Ogłoszenia | 22 | |
| C | Dirty talk, słowna dominacja na priv | Ogłoszenia | 0 |