• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dominacja kobiet , odrzuca czy pociąga ?

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
nie chodzi tu o żadne BDSM
A co uważasz o dawaniu partnerowi klapsów? Oraz o przywiązywaniu do łóżka, zawiązywaniu oczu, zabawach z lodem, facesittingu, peggingu i strojach z lateksu, winylu czy czarnej skóry oraz kozakach?
Dominacja tak, strapon nieee!:cautious:
Czemu nie - fajnie jest, gdy kobieta chwyta kolesia za biodra i rucha go w dupę straponem ostro i mocno. :)

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
A co uważasz o dawaniu partnerowi klapsów? Oraz o przywiązywaniu do łóżka, zawiązywaniu oczu, zabawach z lodem, facesittingu, peggingu i strojach z lateksu, winylu czy czarnej skóry oraz kozakach?

Czemu nie - fajnie jest, gdy kobieta chwyta kolesia za biodra i rucha go w dupę straponem ostro i mocno. :)
Hm...OK, ale akurat ja nie jestem tym kolesiem

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
Ja lubię być dominowany właśnie planuje zakupić pasy do ko,ja ,aby żona mogła pobawić się mną trochę napewno facesitting po całym dniu i oczywiście zmuszanie mnie do całowania stóp.

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Jestem zadziwiona i tkwię w stuporze. Zmiana pozycji seksualnej lub wykonywanie ruchów przez kobietę w pozycji na górze to jest dominacja?! Myślałam, że to totalna norma w życiu seksualnym 😎 W takim razie te miejskie legendy mówiące, że większość kobiet w tym kraju to kłody, to chyba musi być prawda 😂 a nasi panowie: forumowo-opisowo tacy sfetyszyzowani i hop do przodu - i u nich też nie budzi sprzeciwu nazywanie czegoś tak normalnego jak pozycja na jeźdźca, nazywanie tego "kobiecą dominacją"?! Chyba szczękę będę zbierać z podłogi przez dwa dni normalnie 😂🤣😅
Nie będę się wypowiadał za innych, ale mówiąc o byciu na górze nie miałem na myśli pozycji na jeźdźca. Raczej chodziło mi o taki skrót myślowy, że ten (ta)kto jest na górze ten (ta)
rządzi. Lubię kobiecą dominację (czasami) i choć moja żona uwielbia pobrykać na koniu w życiu nie powiedziałbym lubi dominować.
Tak więc Twoja szczęka niech zostanie na miejscu, szkoda byłoby gdyby stało jej się coś złego 😜😂

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Nie będę się wypowiadał za innych, ale mówiąc o byciu na górze nie miałem na myśli pozycji na jeźdźca. Raczej chodziło mi o taki skrót myślowy, że ten (ta)kto jest na górze ten (ta)
rządzi. Lubię kobiecą dominację (czasami) i choć moja żona uwielbia pobrykać na koniu w życiu nie powiedziałbym lubi dominować.
Tak więc Twoja szczęka niech zostanie na miejscu, szkoda byłoby gdyby stało jej się coś złego 😜😂
Szczęka Dziewicy Orleańskiej jest w dobrych lwich łapach:cool:
Nie jest sztuką zdominować psiaka, ale lew służacy damie to jest dopiero coś...więcej niż tresura;)