• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dominacja kobiet , odrzuca czy pociąga ?

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
wyszedłbym z trzaskiem.
Co to znaczy "wyjść z trzaskiem"? Nie zetknąłem się z takim określeniem ani związkiem frazeologicznym. :unsure:
być gwałconym przez moją panią (lub inne kobiety😃)
Chyba jednak nie do końca gwałconym. "Fantazje o gwałcie" odnoszą się zwykle nie do rzeczywistego gwałtu, tylko do pewnej inscenizacji i odgrywania ról. Raczej bardziej pasowałoby tu słowo "penetrowanym". Penetracja a gwałt - dwie różne rzeczy.

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Co to znaczy "wyjść z trzaskiem"? Nie zetknąłem się z takim określeniem ani związkiem frazeologicznym. :unsure:

Chyba jednak nie do końca gwałconym. "Fantazje o gwałcie" odnoszą się zwykle nie do rzeczywistego gwałtu, tylko do pewnej inscenizacji i odgrywania ról. Raczej bardziej pasowałoby tu słowo "penetrowanym". Penetracja a gwałt - dwie różne rzeczy.
Gwałconym w sensie zrób mi co tylko zechcesz i ile chcesz tak długo jak masz ochotę nawet jeżeli nie będę już mógł wytrzymać.

Mężczyzna

ganymed

Seks Praktykant

Jak to co? Pytasz serio z głupoty czy trollujesz pasywnie agresywnie? Chyba oczywiste, że chodzi o trzaśnięcie drzwiami, ale jeśli dla Ciebie nieoczywiste, to zinterpretuj sobie to, jak chcesz ;]

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Wyobraź sobie, że pierwszy raz spotykam się z tym, żeby ktoś użył określenia "trzask" na trzaśnięcie drzwiami. Dla mnie to nowość.

Poza tym, lubię dokładne i precyzyjne określenia, i do nich jestem przyzwyczajony. Tak już mam. Może po prostu czytam za dużo książek i artykułów, co w połączeniu z nierozmawianiem z ludźmi i nieprowadzeniem życia towarzyskiego powoduje właśnie taki skutek.

Mężczyzna

Hakuzery

Nowicjusz
Motywacją była zwykła ciekawość , ja osobiście jestem dominująca
Ja nie miałbym nic przeciwko, żeby kobieta okazała swoje pożądanie i potrzeby bardziej stanowczo, chętnie mógłbym się temu podporządkować.
Problem w tym, zawsze, łóżkowe przejawy pewnej krnąbrności, asertywności i agresywności u kobiet, traktowałem jako oczekiwanie stanowczej retorsji i odwetu. I dostawały "co chciały". Po lekturze tego wątku, straciłem orientacje, czy moje postępowanie było zgodne z oczekiwaniami.
Zatem, jak rozpoznać, że kobieta sygnalizuję bycia tą zarządzającą, żeby jej nie "przełożyć" i ostrzej przeciągnąć, tylko pozwolić porządzić.

Mężczyzna

Tomek Muzyk

Podrywacz
Bardzo bym chciał, aby moja mnie zdominowała, Chociaż raz na jakiś czas. To musi być mega podniecające. Niestety lubi być, jak to mówi, nakierowywana co i jak ma robić. Sama mówi, że jest posłuszną k.