• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Do panów. Lubicie patrzeć na masturbującą się kobietę ?

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Jak zazwyczaj w tego rodzaju pytaniach - to zależy.
To jakby spytać czy lubisz patrzeć na nagą kobietę? Na jedną tak, bo jest atrakcyjna a na drugą nie, bo zupełnie nie ma w sobie nic pociagajacego.
Jedna kobieta pięknie i z wdziękiem się pieści a druga na przykład robi przy tym takie miny, że czar pryska.
Ale ogólnie jest to przyjemny widok.
Lubię jak moja partnerka w czasie seksu sięga dłonią w dół i wspomaga się, jest to dla mnie bardzo seksowny dowód nieskrępowania.

Mężczyzna

insomniapoz

Cichy Podglądacz
Ja czasami swojej specjalnie mówię kochanie pokaż jak ty to robisz i ona zaczyna powoli od łechtaczki do dziurkę później mnie prosi o wibrator który razem nawilżamy językami i wkłada sobie go calego

Mężczyzna

pawelix

Podrywacz
A wyciągam wszystkie zabawki jakie mamy i patrzę jak przebiera w nich która na daną noc jej pasuje. Generalnie wszystkie po trochu aż trafi na tę jedną z którą dojdzie.

Mężczyzna

Boy666

Nowicjusz
Każdy facet lubi patrzeć jak kobieta się masturbuje w każdym momencie sexu czy to początek gdy twardnieje dopiero penis, czy w połowie gdy wychodzi z niej na chwilę by nie szczytować a także gdy nie skończyli idealnie w tym samym momencie

Mężczyzna

fanatyk_posladkow1007

Seks Praktykant
Tak, uwielbiam patrzeć jak kobieta robi sobie dobrze i do tego jej pomagać ;) ( 5 minut temu miałem taką akcję :p) najbardziej podnieca mnie jak kobieta zaczyna wzdychac i patrzę na jej twarz jak jest jej dobrze. Osobiście nie ma nic bardziej podniecającego dla mnie niż widok kobiety jak wzdycha z rozkoszy

Mężczyzna

JohnnyYes

Cichy Podglądacz
Jeśli tak to który moment jest najlepszy dla was? Jak co robi dokladnie i w jaki sposob? A jeśli oglądacie na stronkach to lubicie jak są ubrane czy całkiem nagie ? :)
Pewnie że uwielbiam... najbardziej lubię patrzeć gdy nie wie że jest obserwowana (niejednokrotnie udało mi się nakryć partnerkę) ...kiedy jest tak mocno skupiona na sobie i nic jej nie rozprasza...naturalna rozkosz zachowań...mega podniecające :)

Mężczyzna

Marco85

Nowicjusz
Oczywiście że lubię... jest coś w tym podniecającego i rozwijającego można zobaczyć jakie pieszczoty sprawiają jej najwięcej przyjemności... Sam też lubię w tym czasie marszczyć freda... Uwielbiam też jej w tym na moment przerwać i wylizać cipkę - jest wtedy mega nabrzmiała z podniecenia - zawsze mi wtedy najlepiej smakuje :)