• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Do panów. Lubicie patrzeć na masturbującą się kobietę ?

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Jak zazwyczaj w tego rodzaju pytaniach - to zależy.
To jakby spytać czy lubisz patrzeć na nagą kobietę? Na jedną tak, bo jest atrakcyjna a na drugą nie, bo zupełnie nie ma w sobie nic pociagajacego.
Jedna kobieta pięknie i z wdziękiem się pieści a druga na przykład robi przy tym takie miny, że czar pryska.
Ale ogólnie jest to przyjemny widok.
Lubię jak moja partnerka w czasie seksu sięga dłonią w dół i wspomaga się, jest to dla mnie bardzo seksowny dowód nieskrępowania.

Mężczyzna

insomniapoz

Cichy Podglądacz
Ja czasami swojej specjalnie mówię kochanie pokaż jak ty to robisz i ona zaczyna powoli od łechtaczki do dziurkę później mnie prosi o wibrator który razem nawilżamy językami i wkłada sobie go calego

Mężczyzna

pawelix

Podrywacz
A wyciągam wszystkie zabawki jakie mamy i patrzę jak przebiera w nich która na daną noc jej pasuje. Generalnie wszystkie po trochu aż trafi na tę jedną z którą dojdzie.

Mężczyzna

Boy666

Nowicjusz
Każdy facet lubi patrzeć jak kobieta się masturbuje w każdym momencie sexu czy to początek gdy twardnieje dopiero penis, czy w połowie gdy wychodzi z niej na chwilę by nie szczytować a także gdy nie skończyli idealnie w tym samym momencie

Mężczyzna

fanatyk_posladkow1007

Nowicjusz
Tak, uwielbiam patrzeć jak kobieta robi sobie dobrze i do tego jej pomagać ;) ( 5 minut temu miałem taką akcję :p) najbardziej podnieca mnie jak kobieta zaczyna wzdychac i patrzę na jej twarz jak jest jej dobrze. Osobiście nie ma nic bardziej podniecającego dla mnie niż widok kobiety jak wzdycha z rozkoszy

Mężczyzna

JohnnyYes

Cichy Podglądacz
Jeśli tak to który moment jest najlepszy dla was? Jak co robi dokladnie i w jaki sposob? A jeśli oglądacie na stronkach to lubicie jak są ubrane czy całkiem nagie ? :)
Pewnie że uwielbiam... najbardziej lubię patrzeć gdy nie wie że jest obserwowana (niejednokrotnie udało mi się nakryć partnerkę) ...kiedy jest tak mocno skupiona na sobie i nic jej nie rozprasza...naturalna rozkosz zachowań...mega podniecające :)