Ja praktycznie zawsze jęczę Czasami też przeklinam Np "o kuuur..."Bardzo. Zwłaszcza, jak towarzyszą temu jęki. Wtedy wiem, że mojemu mężczyźnie się podobało
Oj hihi... Może jak kiedyś będę miał okazję to też muszę spróbować tego "o kuuur..." w tym momencie.Ja praktycznie zawsze jęczę Czasami też przeklinam Np "o kuuur..."
Ja lubię patrzeć z góry na kobietę jak strzelamUwielbiam Nie raz o tym fantazjuje, gdy dochodze Jak facet sie spuszcza na moje cycuszki, lub dupcie, lub usta, lub twarz
Mogę wystrzelić na Ciebie moją cieplutką spermę , a jest jej dużoLubię patrzeć na mężczyzn, którzy stoją nade mną i wyrzucają na mnie spore pokłady spermy. To taka wisienka na torcie
Pieknie napisaneSam wytrysk to wolę czuć, a nie na niego patrzeć. Zdecydowanie bardziej nakręca widok jego twarzy w trakcie orgazmu, skurcze mięśni i te niekontrolowane ruchy, nad którymi nie potrafi zapanować, a które mówią mi, niemalże drukowanymi literami, że właśnie przetacza się przez niego fala tsunami... Mmm... Bajka
Odrobinę wywołana do tablicy pozwolę sobie wziąć udział w rozmowieChyba nie do końca właściwie postawione pytanie. Dlaczego? Nie wyobrażam sobie, aby kobieta co najmniej lubiąca seks (a przecież takie wchodzą na to forum), nie lubiła widoku wytrysku. I nie ma znaczenia, czy chodzi o sam wytrysk, czy w połączeniu z obserwacją twarzy partnera, jego reakcji podczas przeżywania orgazmu. Nie ma też większego znaczenia, czy kobieta odbiera wytrysk jako efekt ,,swojej ciężkiej pracy" – cytując @jasmine, czy jako potwierdzenie swojej ,,atrakcyjności" w oczach partnera.Jednym słowem, my kobiety lubimy ten widok
Na koniec zapytam o coś z trochę innej beczki. Czy widok każdej tryskającej spermy kobietom się podoba? Chodzi mi konkretnie o jej konsystencję. Miałam sytuację, kiedy tryskająca sperma była gęsta jak budyń i przyznam, że nie był to dla mnie ciekawy widok. Ciekawe, jak inne panie to odbierają
Gęsta sperma to najczęściej efekt wstrzymywania się dłuższy czas czy podobno nawet efekt diety, nie ma w tym nic specjalnie dziwnego. Uwielbiam każdą zdrową spermę chociaż doceniam jak mężczyzna trochę zainwestuje wcześniej w cytrusy, nie pali i odstawi na chwilę czerwone mięsoNa koniec zapytam o coś z trochę innej beczki. Czy widok każdej tryskającej spermy kobietom się podoba? Chodzi mi konkretnie o jej konsystencję. Miałam sytuację, kiedy tryskająca sperma była gęsta jak budyń i przyznam, że nie był to dla mnie ciekawy widok. Ciekawe, jak inne panie to odbierają