Podeslij zdjecie, cos z tym spermimy.chris33-66@o2.plPewnie, że tak, super widok, najlepiej na zdjęcie
![]()
Podeslij zdjecie, cos z tym spermimy.chris33-66@o2.plPewnie, że tak, super widok, najlepiej na zdjęcie
![]()
Aisog01.Kobieto, mamy te same upodobania.Jak mam Tobie pokazac jak tryskam.Uwielbiam to robic...Fajnie oglądać "pokaz" I najlepiej jak facet pojękuje/wzdycha
Niekoniecznie.Kiedys mialem kobiete ktora docxhodzila na widok mojego tryskania.Miala autentyczny orgazm.Oj to po po prostu słynne ciareczki rozkoszy/ podniety, miała![]()
Chętnie ci takie zdjęcia posmaruje. Odezwij się na privPewnie, że tak, super widok, najlepiej na zdjęcie
![]()
Mnie się wtedy twarz tak wykrzywia, że nie wiem, czy to się może komukolwiek podobać.choć chyba bardziej wolę patrzeć na jego twarz
Mam tak samo.Mnie się wtedy twarz tak wykrzywia, że nie wiem, czy to się może komukolwiek podobać.![]()
Mam tak samoBardzo lubię, choć chyba bardziej wolę patrzeć na jego twarz![]()
Chętnie pokaże jak tryskam ?Ja to lubię i podnieca mnie to jak leci z ptaszka. Niektórzy mają więcej tego niektórzy mniej.
Ale widok fajny szczególnie jak poleci na ciało
Też bym bardzo chciałMożesz pokazać![]()
Mam tak samo, szczegolnie na oczyBardzo lubię, choć chyba bardziej wolę patrzeć na jego twarz![]()
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Tez Lubicie pieścić nogi swoich kobiet? | Fetysze i perwersje | 4 | |
![]() |
Realna ocena Kobiet | Ogłoszenia | 5 | |
K | Pytania do kobiet i mężczyzn | Seks | 3 | |
N | 08.03.2025 Dzień Kobiet | Poza tematem | 3 | |
P | Rozmowy kobiet u fryzjera | Seks | 40 |