Podeslij zdjecie, cos z tym spermimy.chris33-66@o2.plPewnie, że tak, super widok , najlepiej na zdjęcie
Podeslij zdjecie, cos z tym spermimy.chris33-66@o2.plPewnie, że tak, super widok , najlepiej na zdjęcie
Aisog01.Kobieto, mamy te same upodobania.Jak mam Tobie pokazac jak tryskam.Uwielbiam to robic...Fajnie oglądać "pokaz" I najlepiej jak facet pojękuje/wzdycha
Niekoniecznie.Kiedys mialem kobiete ktora docxhodzila na widok mojego tryskania.Miala autentyczny orgazm.Oj to po po prostu słynne ciareczki rozkoszy/ podniety, miała
Chętnie ci takie zdjęcia posmaruje. Odezwij się na privPewnie, że tak, super widok , najlepiej na zdjęcie
Mnie się wtedy twarz tak wykrzywia, że nie wiem, czy to się może komukolwiek podobać.choć chyba bardziej wolę patrzeć na jego twarz
Mam tak samo.Mnie się wtedy twarz tak wykrzywia, że nie wiem, czy to się może komukolwiek podobać.
Mam tak samoBardzo lubię, choć chyba bardziej wolę patrzeć na jego twarz
Chętnie pokaże jak tryskam ?Ja to lubię i podnieca mnie to jak leci z ptaszka. Niektórzy mają więcej tego niektórzy mniej.
Ale widok fajny szczególnie jak poleci na ciało
Też bym bardzo chciałMożesz pokazać
Mam tak samo, szczegolnie na oczyBardzo lubię, choć chyba bardziej wolę patrzeć na jego twarz
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Tez Lubicie pieścić nogi swoich kobiet? | Fetysze i perwersje | 4 | |
Pytanie do kobiet | Seks | 1 | ||
O | Fantazje kobiet | Fantazje erotyczne | 0 | |
M | Fetysz kobiet z ogoloną głową | Fetysze i perwersje | 12 | |
Pytanie do kobiet | Seks | 21 |