• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Długość czy grubość?

W

WhitePinkRed

Guest
teraz to już za późno jak mialem 18 lat to by ta wiedza była przydatna
A tam.. to nie na przyszły popyt, ale na teraźniejszy wiedza idealna👍🏻😉

Ale tak apropo, to jakby zapytać mężczyzn czy wolą piersi kobiet naturalne i nie zawsze takie same, czy po operacji, perfekcyjnie proporcjonalne. Wsadziłabym oba pytania do tego samego worka

Mężczyzna

Image

Erotoman
Po tym, jak dowiedziałem się, że wśród kobiet zrobiła się moda na monobrew pod wpływem którejś z modelek, nie zdziwiłbym się, jak zrobiłaby się moda na chirurgiczne zakrzywianie penisa w celu poprawy przyjemności partnerek :D

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Dawniej miałam wyobrażenie, że długi penis musi dać niezapomniane wrażenie. Miałam okazję potem się o tym przekonać, mając wcześniej jedynie standardowe. I rzeczywiście było super, fajne niezapomniane doświadczenie. Po jakimś jednak dłuższym czasie trafiłam na +-14cm długości, ale za to gruby i żylasty. Na sam widok miałam ciarki i nie wiedziałam jak takie coś może zmieścić się do moich ust i cipeczki i jak ciało zareaguje. Byłam podekscytowana i nie mogłam doczekać się aż we mnie wejdzie.
Była to najlepsza penetracja jaką miałam pod względem odczuć przyjemności. Szeroko rozdziawiona buzia podczas obciągania była mega satysfakcjonującą chwilą. A przyjemny ból, gdy mężczyzna lekko siłowo wpychał kutasa do ciasnej cipki aż trudno opisać.
To ile tego obwodu miał?

Kobieta

Frytka69

Seks Praktykant
Drogie Panie co sobie bardziej cenicie? Długość czy grubość? I jakie są idealne dla Was?
Zdecydowanie grubość:)a wizualnie super jak wygląda jak banan 🍌 zakrzywiony i jak jajka zwisają 🙈 aczkolwiek jak chłopak jest zadbany to każdy ładny, najgorzej jak jest busz i ledwo go widać bo jednak trochę trzeba o siebie dbać a nie tylko wymagać od dziewczyn.

Kobieta

Frytka69

Seks Praktykant
Dla Was drogie Panie lepiej jak penis jest wygolony czy jednak nie robi to dla Was większej różnicy?
Jak wygolony to fajnie ale wystarczy że jest przystrzyżony:)raz miałam sytuację że facet z którym się spotykałam wogole tam nie dbał i już mu się włosy kręciły i w końcu mu powiedziałam że nie będzie lodzika dopóki tego nie ogarnie i tylko sam sex był i kompletnie nic z tym nie zrobił 🙈 różni są faceci i nie patrzcie przez pryzmat tego forum bo realne życie to coś zupełnie innego.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry