W Sensie 8 cali obwodu?Z 8-ką nie chciałabym mieć nic do czynienia![]()
W Sensie 8 cali obwodu?Z 8-ką nie chciałabym mieć nic do czynienia![]()
Gdzieś było ze jak 20cm to jest tyle ___ to potem nie dziwmy się, że jak mają zaparkować 50cm to wjeżdżją w ścianę jak jesteście zakłamywane cały czas.To nadal jest wiedza teoretyczna. Chodzi mi o faktyczne zdjęcia, żeby nie było niedomówień
Ale przypomniał mi się jeden mem: „If women are bad at parking, it’s because we are constantly lied about what 8 inches is”…
W sumie ten link był idealnym potwierdzeniem![]()
aż mi żal tej dziewczyny na zdjęciach, a to tylko papierW Sensie 8 cali obwodu?
No, to już dość sporoaż mi żal tej dziewczyny na zdjęciach, a to tylko papier
8 cali obwodu?aż mi żal tej dziewczyny na zdjęciach, a to tylko papier
Napisali, że 8ka jest niemożliwa, poprostu podali dla porównania. Ale nieciekawie to już wygląda8 cali obwodu?Tyle to nie. XD
Czyli do tego momentu do przejścia z optimum w okolicy 5.5?Napisali, że 8ka jest niemożliwa, poprostu podali dla porównania. Ale nieciekawie to już wygląda![]()
8ka... może koń. XDNapisali, że 8ka jest niemożliwa, poprostu podali dla porównania. Ale nieciekawie to już wygląda![]()
Osobiście - tak, uważam, że 5,5 jest okCzyli
Czyli do tego momentu do przejścia z optimum w okolicy 5.5?
I to jest konkretOsobiście - tak, uważam, że 5,5 jest ok![]()
a można takowe umówić ??Każdy kto umie doprowadzić oobietę do wielokrotnego orgazmu jest mistrzem. Reszta…. musi wziąść korepetycje
Ciężko trochę powiedzieć bez obejrzenia „pacjenta”… także jakiś screenshot lub 5 poprosimy i będziemy komentować na przykładach![]()
To jest dobre pytanie, i czy w grupie wyjdzie taniej na osobę?a można takowe umówić ??
A to myślałem, że sama prowadzisz. Ale dzięki za kontakt.Wiedza kosztuje niestetyale mogę Was przekierować do Pani profesor:
Proszę zadzwonić pod numer 0 700 880 774 i umówić godzinę zajęć
Jak będzie wielu zainteresowanych to może otworzę kółko naukowe. Tylko długo ono nie będzie trwało bo zasada jest tak naprawdę jednaA to myślałem, że sama prowadzisz. Ale dzięki za kontakt.
Czyli jednak masz belferskie zacięcieJak będzie wielu zainteresowanych to może otworzę kółko naukowe. Tylko długo ono nie będzie trwało bo zasada jest tak naprawdę jedna![]()
Jest kilka zasad, ale jedna najważniejsza. Tylko zanim dotrzemy do sedna sprawy, najpierw trzeba poznać podstawyCzyli jednak masz belferskie zacięcie
Jaka to zasada?
Ok, ok.Jest kilka zasad, ale jedna najważniejsza. Tylko zanim dotrzemy do sedna sprawy, najpierw trzeba poznać podstawy
Ale jeżeli się nie mylę to nie rozmawia się na fizyce o geografii![]()
wolałbym prywatnie u Ciebie te lekcję a nie jakieś randomowej nauczycielkiWiedza kosztuje niestetyale mogę Was przekierować do Pani profesor:
Proszę zadzwonić pod numer 0 700 880 774 i umówić godzinę zajęć