• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Damskie majteczki

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
Nie znałem nigdy takiej która nie dbała o higienę, ale jeśli przez cały dzień nosi wkładkę to nie ma siły żeby cipka nie "pachniała" intensywnie. Nie mam problemu z cipka po treningu, ale taka cipka po wkładce dla mnie po prostu śmierdzi.
Nie no po całym dniu ta faktycznie trochę niemiły zapach ale tak 4-5 godzin jest spoko.

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
Nie no po całym dniu ta faktycznie trochę niemiły zapach ale tak 4-5 godzin jest spoko.
Nie znałem nigdy takiej która nie dbała o higienę, ale jeśli przez cały dzień nosi wkładkę to nie ma siły żeby cipka nie "pachniała" intensywnie. Nie mam problemu z cipka po treningu, ale taka cipka po wkładce dla mnie po prostu śmierdzi.
Ja generalnie uwielbiam Facesitting i różne obiekty całowałem w tej pozycji dlatego może nie zwracam aż tak na to uwagi. Jedna laska śmierdziała nie do wytrzymania starając się na siłę zmusić mnie do całowania jej w tej pozycji no i niestety musiałem ją zrzucić z siebie bo mało nie zwymiotowałem.

F

FikuMiku123

Guest
Niestety moda na wkładki to porażka. Czy one nie czują, że kiszą sobie cipki i zwyczajnie szkodzą zdrowiu, to tak jak z robieniem ust na glonojada