Chętnie bym zrobił to samo bosko musi pachnieć jej cipka, ja często gdy jestem u teściów ubieram jej bielizne. Zawsze mnie podnieca to. Kilka razy tak bardzo zlałem się na nie że aż ciekło mi po nogawkachTeraz 47 teściowa ma lat
Chętnie bym zrobił to samo bosko musi pachnieć jej cipka, ja często gdy jestem u teściów ubieram jej bielizne. Zawsze mnie podnieca to. Kilka razy tak bardzo zlałem się na nie że aż ciekło mi po nogawkachTeraz 47 teściowa ma lat
Też uwielbiam męskie aromatyczne majteczkiMmmm mam tak z męskimi !!!!
Jaki zapaszek lubisz w męskich majteczkach?Też uwielbiam męskie aromatyczne majteczki
Intensywny i meskiJaki zapaszek lubisz w męskich majteczkach?
Może ja bym dał Ci moje a ty mi pokażesz swoje?Intensywny i meski
Ja tak klade moje majty zonie... Jej sie to podoba....
... Żona wie, że to lubię i czasami po ściągnięciu kładzie mi je na twarzy. Albo gdy wcześniej wstaje a ja jeszcze zostaję w łóżku to zostawia mi swoje majteczki jak mówi "abym czuł jej zapach"
hej, a masz fotke tych majtek matek i stanika matki kolegi? jaki rozmiar ma ten stanik?Moją przygodę z podbieraniem bielizny i zakladaniem jej juz zaczałem w podstawowce..
Mojej mamy majtki i staniki juz zakladalem i masturbowałem się gdy jeszcze nie mialem "wytrysku"
Zawsze jak wchodzilem się kąpać do łazienki , zakluczałem drzwi i puszczałem wodę po czym przeglądałem kosz na pranie w poszukwianiu jej majtek i stanika , często tak robilem że puszczalem głosno wodę i bez stresu i skrupułów zakladalem je wąchałem lizałem i masturbowałem się nimi do tego stopnia że z podniecenia wiłem się po ziemi na głowie na ustach mając jej majtki stroną tam gdzie jest cipka.
Robiłem do zawsze do teraz, teraz robię tego mniej bo mam większosc jej majtek i staników które ukradłem jej na wlasnosc więc mogę sie nimi cieszyc w każdym momencie
Też gdy ide gdzieś do znajomych , kolegów i wiem ze mają fajną mamuśkę lub siostę to zawsze pierwsze co to orientuje sie czy w koszu lub pralce nie ma jakichś majteczek
pare razy u kolegi gdy zostawił mnie chwile samego w domu i wyszedl po coś to momentalnie wchodzilem do pokoju jego mamuski i dyskretnie i uważnie szukalem szuflady z bielizną i brałem majteczki i jeden staniczek zwijając w kłębek i chowałem do kieszeni ,( mam je do dzis)
Raz na imprezie u mojego kumpla, bylsimy juz mocno podpici , wjechał też inny "temat" i po tym temacie naszła mnie kurewska ochota żeby isc do lazienki i zalozyc majtki ktore widzialem w pralce i to byly jego mamuski , poszedlem, niby że sie zalatwialem , zdjąłem swoje spodnie bokserki i założylem jej majtki na siebie, momentalnie pocuzlem jak mi kutas staje i czułem jak pulsuje i tak wróciłem do nich do pokoju na sobie juz mając majtki jego mamuski
reszte wieczoru mialem w glowie tylko to żeby zwwalić w tym konia i się spuścić bo czułem że mam pełnego kutasa
Ja tak Zdobyłem majteczki mamy mojej koleżanki ale ciągle za mało…Od zawsze podniecają mnie damskie majteczki mam bzika na ich punkcie podbieram z koszy na pranie jak jestem u kogoś
Też jestem ciekawy!To jak je zdobyłeś wywołuje moją ciekawość
Ja ostatnio zdobyłem majteczki mamy od mojej koleżanki oby dwie seksowne z wielkim tyłkiem, i jędrnymi cyckami, nawet zdjęcia zrobiłem żeby w każdej chwili można było dojść do nichJa tez lubie kradzione majteczki z kosza wachac je i sie onanizowac
Ja ostatnio posuwalem pannę na pieska która nosiła wkładkę i nie miała okresu. Dla mnie zbyt intensywnie, nie fajny zapach.Wąchał ktoś wkładki poza okresem?
Mnie również. Oczywiście jak kobieta dba o chigiene.Jak kto lubi mnie ten zapach podnieca
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
N | Damskie majteczki | Seks | 2 | |
Damskie klimaty | Fetysze i perwersje | 4 | ||
damskie klimaty | Ogłoszenia | 3 | ||
V | Czy ktoś tu lubi wąchać damskie rajstopy? | Fetysze i perwersje | 1 | |
M | Pan lubiacy damskie ciuszki wysle zdjecia ubrany w nie | Ogłoszenia | 0 |