• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Damskie majteczki

Mężczyzna

Łuki

Nowicjusz
Nie znałem nigdy takiej która nie dbała o higienę, ale jeśli przez cały dzień nosi wkładkę to nie ma siły żeby cipka nie "pachniała" intensywnie. Nie mam problemu z cipka po treningu, ale taka cipka po wkładce dla mnie po prostu śmierdzi.
Nie no po całym dniu ta faktycznie trochę niemiły zapach ale tak 4-5 godzin jest spoko.

Mężczyzna

Łuki

Nowicjusz
Nie no po całym dniu ta faktycznie trochę niemiły zapach ale tak 4-5 godzin jest spoko.
Nie znałem nigdy takiej która nie dbała o higienę, ale jeśli przez cały dzień nosi wkładkę to nie ma siły żeby cipka nie "pachniała" intensywnie. Nie mam problemu z cipka po treningu, ale taka cipka po wkładce dla mnie po prostu śmierdzi.
Ja generalnie uwielbiam Facesitting i różne obiekty całowałem w tej pozycji dlatego może nie zwracam aż tak na to uwagi. Jedna laska śmierdziała nie do wytrzymania starając się na siłę zmusić mnie do całowania jej w tej pozycji no i niestety musiałem ją zrzucić z siebie bo mało nie zwymiotowałem.

F

FikuMiku123

Guest
Niestety moda na wkładki to porażka. Czy one nie czują, że kiszą sobie cipki i zwyczajnie szkodzą zdrowiu, to tak jak z robieniem ust na glonojada