• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Damskie majteczki

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Damskie stringi są mega podniecające. Moja Ż praktycznie tylko takie nosi. Lubię widzieć i czuć jej ślady w miejscu w którym materiał stykał się z jej szparką przez cały dzień. Btw. czasem się zastanawiam czy inni faceci widząc ją na ulicy, w sklepie czy komunikacji analizują i zastanawiają się jaka może mieć na sobie teraz bieliznę? Myślę, że wielu by się nieźle zdziwiło 😉

Mężczyzna

CiekawiPrzyjemnosci

Seks Praktykant
Damskie stringi są mega podniecające. Moja Ż praktycznie tylko takie nosi. Lubię widzieć i czuć jej ślady w miejscu w którym materiał stykał się z jej szparką przez cały dzień. Btw. czasem się zastanawiam czy inni faceci widząc ją na ulicy, w sklepie czy komunikacji analizują i zastanawiają się jaka może mieć na sobie teraz bieliznę? Myślę, że wielu by się nieźle zdziwiło 😉
Z pewnością. Jak.widze jakąś ładna kobietę to nie raz się zastanawiam.jak wygląda w samej bieliznie 🤪 moja tylko mnie karci is jestem zboczony 🤪🤣 podczas gdy sama też tak ocenia nie raz 🤣

Mężczyzna

kyiubi

Nowicjusz
Moja szfagierka jest zgabna kobieta zastawila swojevsexi ostatnio nie moglem sie powstrzymac i je zabralem do swojego lozka ale to byl pierwszy raz

Mężczyzna

Kuba ldz

Cichy Podglądacz
Moja szfagierka jest zgabna kobieta zastawila swojevsexi ostatnio nie moglem sie powstrzymac i je zabralem do swojego lozka ale to byl pierwszy raz
Też mnie moja szwagiereczka bardzo podnieca latem czasami uda się ją zobaczyć w samej bieliznie staje mi jaj odznacza się na majtusiach mała kreseczka ciężko ustrzelić jej noszone ale kilka razy się udało bosko pachnie

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
Również uwielbiam . Będąc ostatnio na spacerze i przechodząc obok kontenera na odzież zauważyłem wystające stringi z worka. Wiele nie myśląc jak nikt nie widział wsadziłem do plecaka . Liczyłem, że jakimś cudem będą nie wyprawę . Było tam kilka par niestety wyprane , ale posłużyły mi do spuszczenia się na nie .
Obrzydliwe.