Miałem tak samo jak i ty....Od zawsze podniecają mnie damskie majteczki mam bzika na ich punkcie podbieram z koszy na pranie jak jestem u kogoś
Miałem tak samo jak i ty....Od zawsze podniecają mnie damskie majteczki mam bzika na ich punkcie podbieram z koszy na pranie jak jestem u kogoś
Z pewnością. Jak.widze jakąś ładna kobietę to nie raz się zastanawiam.jak wygląda w samej bieliznie moja tylko mnie karci is jestem zboczony podczas gdy sama też tak ocenia nie razDamskie stringi są mega podniecające. Moja Ż praktycznie tylko takie nosi. Lubię widzieć i czuć jej ślady w miejscu w którym materiał stykał się z jej szparką przez cały dzień. Btw. czasem się zastanawiam czy inni faceci widząc ją na ulicy, w sklepie czy komunikacji analizują i zastanawiają się jaka może mieć na sobie teraz bieliznę? Myślę, że wielu by się nieźle zdziwiło
I właśnie ten materiał miły w dodyku najbardziej kręci a już nie wspomnę gdy wilgotny mmmmDamskie majteczki, ogólnie są wygodniejsze od męskich . Materiał jest bardzo miły w dotyku
Też mnie moja szwagiereczka bardzo podnieca latem czasami uda się ją zobaczyć w samej bieliznie staje mi jaj odznacza się na majtusiach mała kreseczka ciężko ustrzelić jej noszone ale kilka razy się udało bosko pachnieMoja szfagierka jest zgabna kobieta zastawila swojevsexi ostatnio nie moglem sie powstrzymac i je zabralem do swojego lozka ale to byl pierwszy raz
Obrzydliwe.Również uwielbiam . Będąc ostatnio na spacerze i przechodząc obok kontenera na odzież zauważyłem wystające stringi z worka. Wiele nie myśląc jak nikt nie widział wsadziłem do plecaka . Liczyłem, że jakimś cudem będą nie wyprawę . Było tam kilka par niestety wyprane , ale posłużyły mi do spuszczenia się na nie .
Byłem tam zalogowany, ktoś zablokował mi dostęp ale i tak już prawie nikt tam nie pisałByła kiedyś stronka www.majtki. fora.pl. Teraz tam pusto.Ktoś coś wie czemu? Likwidacja?
Wczoraj takie zdejmowałem,ale czarne...Ja bardzo lubię takie majteczki niby zakrywają,a zarazem wszystko widać
Screenshot-20240625-164430 hosted at ImgBB
Image Screenshot-20240625-164430 in Janek Cipka's images albumibb.co
Masz jakieś foto majteczek?Wczoraj takie zdejmowałem,ale czarne...
Też lubię...Ja bardzo lubię takie majteczki niby zakrywają,a zarazem wszystko widać
Screenshot-20240625-164430 hosted at ImgBB
Image Screenshot-20240625-164430 in Janek Cipka's images albumibb.co
Niestety nie,właścicielka nie pozwalaMasz jakieś foto majteczek?
No ale nie musi wiedzieć że robisz fotki majteczekNiestety nie,właścicielka nie pozwala
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
N | Damskie majteczki | Seks | 2 | |
Damskie klimaty | Fetysze i perwersje | 4 | ||
damskie klimaty | Ogłoszenia | 3 | ||
V | Czy ktoś tu lubi wąchać damskie rajstopy? | Fetysze i perwersje | 1 | |
M | Pan lubiacy damskie ciuszki wysle zdjecia ubrany w nie | Ogłoszenia | 0 |