• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy zdrada podnieca?

Mężczyzna

Qasiz

Cichy Podglądacz
Mnie kręci bycie zdradzanym. I nie mówię tu o zdradzie kontrolowanej/cuckoldzie, ale normalnie jak kobieta daje innym za moimi plecami. Przynajmniej jeśli chodzi tylko o seks.

Gdyby zaczęła chodzić z innymi na randki i nawiązywała jakieś głębsze więzi emocjonalne to bym z tym nie mógł żyć, ale dopóki po prostu lubi się zabawić to 100% ok.

Mężczyzna

Zagraniczny

Seks Praktykant
Tak, i to w obie strony. Choć kilka lat temu jak się dowiedziałem to prawie skończyło się rozwodem. Teraz chętnie bym popatrzył jak żona daje innemu, sam też szukam sobie kochanki 😉

Mężczyzna

cuckoldman

Biegły Uwodziciel
Mam takie pytanie do panów których podnieca fakt ,że są zdradzani przez swoje partnerki ale nie są tego naocznymi świadkami ... Dlaczego partnerki nie robią tego przy Was to jest bardziej Wasza decyzja jako faceta ,że Was to podnieca ale nie jesteście wstanie tego unieść patrząc na to jak Twoja partnerka jest penetrowana przez innego ? czy to może dezycja partnerki ,że nie chcą tego robić przy Was ? A może myślą ,że Wy nie wiecie o tym ,że jesteście zdradzani ?

Mężczyzna

Rafał#48

Nowicjusz
Mam takie pytanie do panów których podnieca fakt ,że są zdradzani przez swoje partnerki ale nie są tego naocznymi świadkami ... Dlaczego partnerki nie robią tego przy Was to jest bardziej Wasza decyzja jako faceta ,że Was to podnieca ale nie jesteście wstanie tego unieść patrząc na to jak Twoja partnerka jest penetrowana przez innego ? czy to może dezycja partnerki ,że nie chcą tego robić przy Was ? A może myślą ,że Wy nie wiecie o tym ,że jesteście zdradzani ?
Moja umawia się różnie zazwyczaj ostatnio jesteśmy razem

Mężczyzna

Piotr_42

Cichy Podglądacz
U nas jest tak, że ja chętnie popatrzyłbym jak żona jest penetrowana przez innego, ale ona nie chce się zgodzić. Słuchałem tylko nagrania z jej zabaw. Każdy kochanek jest wybierany wspólnie, o każdym bzykaniu wiem, no chyba, że jest to szybki seks na imprezie to dowiaduję się po, ale zawsze przed wyjściem pyta czy może jak coś się przytrafi.

Mężczyzna

cuckoldman

Biegły Uwodziciel
U nas jest tak, że ja chętnie popatrzyłbym jak żona jest penetrowana przez innego, ale ona nie chce się zgodzić. Słuchałem tylko nagrania z jej zabaw. Każdy kochanek jest wybierany wspólnie, o każdym bzykaniu wiem, no chyba, że jest to szybki seks na imprezie to dowiaduję się po, ale zawsze przed wyjściem pyta czy może jak coś się przytrafi.
Kurcze moim zdaniem tracisz najlepsze co można z tego wyciągnąć czyli podziwianie na żywo, nie wiem czy miałeś kiedyś okazję w tym uczestniczyć ale są to niesamowite doznania ,żadne opowiadania tego po fakcie nie są wstanie temu dorównać,

Mężczyzna

Rafał#48

Nowicjusz
Kurcze moim zdaniem tracisz najlepsze co można z tego wyciągnąć czyli podziwianie na żywo, nie wiem czy miałeś kiedyś okazję w tym uczestniczyć ale są to niesamowite doznania ,żadne opowiadania tego po fakcie nie są wstanie temu dorównać,
Zgadzam się opowieści są ok ale widzieć na żywo daje najwięcej satysfakcji

Mężczyzna

Piotr_42

Cichy Podglądacz
Zdaję sobie z tego sprawę ale raczej nie uda mi sie jej namowic. Bzyka sie czesto z innymi, a mnie wystarczylby raz zeby zobaczyc.