• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy zdrada podnieca?

Mężczyzna

Warszawiak82

Podrywacz
Przyjeżdżał do nas na weekend. Jakaś kolacja, drink. I braliśmy ją we dwóch, najczęściej jeden z tyłu ją posuwał, a drugiemu obciągała. I tak na zmianę. Ile było sił. W dzień czy w nocy. W łóżku, na stole w kuchni nogi rozkładała, jeden ją brał, a drugiemu brała w usta. Też na zmianę. Miała spiralę, więc laliśmy w środku, bez gumy. Albo na cycki, bo tak lubiła. A fajnie zbudowana, szczupła, cycki D. Właściwie to robiliśmy z nią co chcieliśmy. Później byłem tak nakręcony, że nie dawałem jej spokoju :)
Ok, i co to ma wspólnego ze zdradą?

Mężczyzna

Veldon

Cichy Podglądacz
Dobra, niech Ci będzie. Do takiego etapu nie dotarłem. Ale wyobraźnia działa. Chciałbym, żeby mnie zdradzała, ale żebym o tym wiedział. Najlepiej z dwoma facetami na raz, ale żeby mi wszystko później opowiedziała.

Mężczyzna

cichyseba

Seks Praktykant
Zdrada mnie bardzo podnieca. Kiedyś powiedziałem mojej żonie jak ją zdradzę to jej o tym powiem ale też bym chciał wiedzieć czy ona mnie zdradziła. Ja jej to bym wybaczył bo dla mnie miłość jest bardziej ważna niż przypadkowa zdrada czy sex

Mężczyzna

Veldon

Cichy Podglądacz
Trzeba być bardzo mocnym emocjonalnie na takie rzeczy. Nie wszystkim się to udaje. Czasami bywa tak, że związek po takiej akcji się rozpada.

Mężczyzna

Veldon

Cichy Podglądacz
Najczęściej faceci nie wytrzymują. Niby chcą, a później dupa. Laski są bardziej wyluzowane.

Mężczyzna

bsquare

Podrywacz
Tyle, że to zdrada kontrolowana.

Zdrada kontrolowana jest jak świnka morska - ani to świnka, ani morska. Zdrady w tym nie ma, bo się umawiacie na coś, zamiast robić coś za plecami drugiej osoby. Kontroli też w tym nie ma, bo jest przede wszystkim zaufanie oraz uczciwość - i albo to wystarczy, albo wszelka kontrola jest tylko złudzeniem, bo sytuacja wyrasta poza umówione wcześniej ramy i faktycznie zaczyna przypominać zwykłą zdradę.

Mężczyzna

Veldon

Cichy Podglądacz
Wcześniej jakaś dziewczyna napisała, że jak nikt się nie dowie, to nie ma zdrady. Więc nie za bardzo wiem, o co Ci chodzi. Bardziej podniecające jest jak wiesz. A jak nie wiesz, to nie ma o czym pisać. A jak się dowiesz i nie jest to po Twojej myśli, to rozstanie, a nie podniecenie.