Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Jeśli nagramy jakiś filmik z naszej randki, to tylko dla nas na pamiątkę ;-) Może i jestem łatwa, ale nie rozpowszechniam swoich zdjęć i filmów w internecie ;-)
Myślałam nad tym żeby w końcu mu pokazać, bo mnie prosił już o to kilkukrotnie. Nawet rozmawiałam z przyjacielem o tym czy narzeczony mógłby na nas popatrzeć i się zgodził. Ale tak jakoś zawsze coś się przeciągało, wypadało itd. Może w końcu trzeba będzie to zrobić po prostu.
Można mu to dawkować np nagrać glosowkę ze spotkania, inny sposób to taki gdzie on czeka za drzwiami i nie wolno mu wejść dopóki go nie zaprosicie. Nagranie wideo gdzie widać tylko tyle ile sami zdecydujecie. Przynoszenie mu spermy w cipce lub na częściach garderoby takich pomysłów jest bardzo dużo. Można bardzo ostro i można delikatniej
A żona bawi się czasem sama z innym facetem lub parą?
Ja wracam do narzeczonego czasem że sperma w majtkach, cipce, pupci. Twoja żona też? Podobałby Ci się taki powrót?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.