A
Anika
Guest
Szukając zdjęć do działu Seks Fotki oglądam mnóstwo pań i bardzo zwracam uwagę na figurę. Osobiście podobają mi się modelki o pełniejszych kształtach niż te z przerwą między udami i płaskim tyłkiem. Wolę kobietę z okrągłym brzuszkiem, "miękkimi" biodrami i konkretną pupcią niż chudzinki o nogach do samego nieba. Na przykład przeglądając zestawy zdjęć z kategorii black&white natrafiłam na takie i uważam, że ta pani jest niesamowicie seksowna. Oj przytuliłabym się do tego bioderka, gdyby była taka możliwość...
A wy? Co sądzicie o tej pani? Ktoś uważa, że jest gruba? Nie wiem tylko, czy ten brzuszek jest prawdziwy czy raczej "wyfotoszopowany", ale to już jest kolejny problem: ile z prawdziwej kobiety widzimy na zdjęciach z gazet czy "internetów"? Niestety niewiele.
A wy? Co sądzicie o tej pani? Ktoś uważa, że jest gruba? Nie wiem tylko, czy ten brzuszek jest prawdziwy czy raczej "wyfotoszopowany", ale to już jest kolejny problem: ile z prawdziwej kobiety widzimy na zdjęciach z gazet czy "internetów"? Niestety niewiele.
Odnosząc powyższy cytat do zdjęć: modelka może być nie wiadomo jak piękna, jednak odrzuca mnie widok wystających żeber.Kości nie tylko przeszkadzają ale jeszcze bolą.
Ostatnia edycja: