• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy mamy kryzys męskości?

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Ty jesteś oderwany od rzeczywistości? Jak byś śledził ceny baryłki ropy i kurs dolara na przestrzeni lat, to byś nie pisał takich bzdur. Jakby rządzący byli mądrzy, to dalej brali by ropę od ruskich, ale oni mają nas w dupie a Ukrainie sprzedają ropę za śrubki. Zejdź na ziemię.
Kolego, ale gość pisał o radzeniu sobie z ideologią skrajnie lewicową. To dwie różne rzeczy, abstrahując od tego czy tamto mu wychodzi czy nie.

Mężczyzna

Franzol

Podrywacz
Ty jesteś oderwany od rzeczywistości? Jak byś śledził ceny baryłki ropy i kurs dolara na przestrzeni lat, to byś nie pisał takich bzdur. Jakby rządzący byli mądrzy, to dalej brali by ropę od ruskich, ale oni mają nas w dupie a Ukrainie sprzedają ropę za śrubki. Zejdź na ziemię.
Polecam ci to samo, ruska onuco!

Kobieta

Magia2000

Erotoman
O tak, pan Trump sobie radzi, podziękuj mu za to ile płacisz za paliwo. A o jeszcze nie zapomnij mu pogratulować jak sobie radzi z kobietami w ogóle i w szczególności z tymi poniżej 15 roku życia.
Zapewne te informacje pozyskałeś z telewizji, ja w telewizji słyszałam jak mówił, że są tylko dwie płcie, że koniec z lewackim pierdoleniem, koniec z zielonym ładem... chyba inne telewizje oglądamy.
Co do ceny paliwa.... wyjebane mam... skoro jeżdżę autem to muszę go zatankować, jadę na stację, leję do pełna, płacę i nie awanturuję się po internetach.. bo i tak muszę zatankować.
A zaraz potem jak to zrobisz, podejdź do drzwi swojego mieszkania i mocno jebnij główką w futrynę.
Nadstaw się, to ciebie jebnę szoszonie.
Polecam ci to samo, ruska onuco!
O, następna onucka się znalazła
Lepiej być ruską onucą, niż ukraińskim pampersem....

Mężczyzna

Roger430

Erotoman
Co do ceny paliwa.... wyjebane mam... skoro jeżdżę autem to muszę go zatankować, jadę na stację, leję do pełna, płacę i nie awanturuję się po internetach.. bo i tak muszę zatankować.
To akurat błąd. Bo gdyby ludzie wyszli na ulicę, to może coś by dotarło do tych tępych głów, a tak to robią co im się podoba.

Mężczyzna

Franzol

Podrywacz
Zapewne te informacje pozyskałeś z telewizji, ja w telewizji słyszałam jak mówił, że są tylko dwie płcie, że koniec z lewackim pierdoleniem, koniec z zielonym ładem... chyba inne telewizje oglądamy.

Nadstaw się, to ciebie jebnę szoszonie.

Lepiej być ruską onucą, niż ukraińskim pampersem....
Jedź zrobić loda Putinowi a i o Lukaszence nie zapomnij.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
No, to pogratulować zasobności portfela. Niestety nie każdy może sobie na bezproblemowe zwiększanie ceny pozwolić.
Misiek, ja wiem, że jak ktoś codziennie robi trasy i codziennie tankuje, albo ma firmę transportową i tankuje kilka(naście) samochodów to dla niego cena robi różnicę.... ja też bym wolała zalać pełny bak za 300zł a nie 350zł... ale te 50zł raz w miesiącu budżetu mi nie zrujnuje...
Mam świadomość, ze cena paliwa to cena transportu a to z kolei cena towarów w sklepach... ale co zmieni moje biadolenie... szkoda życia i nerwów.... tankuję, płacę i mam w dupie... bo biadolić to trzeba przy urnie wyborczej a nie w internecie ;)

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Misiek, ja wiem, że jak ktoś codziennie robi trasy i codziennie tankuje, albo ma firmę transportową i tankuje kilka(naście) samochodów to dla niego cena robi różnicę.... ja też bym wolała zalać pełny bak za 300zł a nie 350zł... ale te 50zł raz w miesiącu budżetu mi nie zrujnuje...
Mam świadomość, ze cena paliwa to cena transportu a to z kolei cena towarów w sklepach... ale co zmieni moje biadolenie... szkoda życia i nerwów.... tankuję, płacę i mam w dupie... bo biadolić to trzeba przy urnie wyborczej a nie w internecie ;)
No, nie do końca się zgadzam, bo bez biadolenia na co dzień, to "Ci drudzy" też się tym nie przejmą.

Mężczyzna

wronskjan

Erotoman
Czytałam twoje posty, również te w wątku o związkach z ukraińcami... rozumiem twój punkt widzenia, że Putin taki zły, że wy ukraińcy bronicie nas przed Rosją.... ale kto obroni nas przed wami?
No i to jest słuszna racja. W końcu to na Ukrainie są grupy mające roszczenia terytorialne względem Polski.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
No, nie do końca się zgadzam, bo bez biadolenia na co dzień, to "Ci drudzy" też się tym nie przejmą.
Nie zależnie którą stronę reprezentujesz, to ci drudzy nie przyjmą Twoich argumentów, tylko bardziej się zacietrzewią i jeszcze Cię zwyzywają :(
Może masz rację, że trzeba wyrażać swoje niezadowolenie, ale ja nie mam do tego nerwów... zostawię tą walkę innym, na powalczę na froncie z murzynami i cuckoldami :)

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Widzę, że nisko sufity masz w domu i czasami głową je obijasz. Czy trzeba być wyznawcą PiSu żeby widzieć co się dzieje i co mówił obecny premier?
I nie trzeba też być wyznawcą Tuska, żeby nie pamiętać co mówił poprzedni premier, jak latali z pomalowanym kanistrem ile to w cenie paliwa jest podatków. I jakoś za ich władzy też szału z cenami nie było...