• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy mamy kryzys męskości?

Kobieta

Zalotka

Podrywacz
O, teraz macie problem z cuckoldem.
kryzys męskości widać na każdym kroku niestety, mężczyźni jęczący to pierwsze co rzuca się w oczy. Szczególnie tu na forum. Tylko jęczą, narzekają na swój los. Kobiety wybierają tych z lepszą sylwetka? Popracujcie nad swoją. Wybierają tych zabawnych? To może nie jęczcie tyle i cieszcie się życiem dla odmiany.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Jacy "macie"? 😁
Pisz konkretnie, że chodzi o mnie 😁
A ty uważasz, że to nie problem? Ok 😉
kryzys męskości widać na każdym kroku niestety, mężczyźni jęczący to pierwsze co rzuca się w oczy. Szczególnie tu na forum. Tylko jęczą, narzekają na swój los. Kobiety wybierają tych z lepszą sylwetka? Popracujcie nad swoją.
Fiutów na rozciągniemy😆
Panowie...tego nie próbujcie.
Co najwyżej pompka 😉
Wybierają tych zabawnych? To może nie jęczcie tyle i cieszcie się życiem dla odmiany.
A kto tu twierdzi, że nie jest zabawny? 😉

Kobieta

Zalotka

Podrywacz
Jacy "macie"? 😁
Pisz konkretnie, że chodzi o mnie 😁
A ty uważasz, że to nie problem? Ok 😉
Nie problem, bawią się sami, nikomu nie wchodzą w drogę. Robią to w porozumieniu stron i nikogo nie krzywdzą. Po co naprawiać coś co nie jest zepsute. Jak ktoś chce latać po domu w pełnym stroju husarii to dajmy mu latać po domu w pełnym stroju husarii bo to jedo
Fiutów na rozciągniemy😆
Panowie...tego nie próbujcie.
Co najwyżej pompka 😉
Ty jesteś zapewne odrzucany z innych powodów niż tylko mały kutas, ale wygodnie zwalać winę na to wszystko na co się nie ma wpływu.
A kto tu twierdzi, że nie jest zabawny? 😉
Kilku panów w temacie o randkowaniu. Nie wszystko kręci się wokoło ciebie

Mężczyzna

Kratos

Seks Praktykant
Nie problem, bawią się sami, nikomu nie wchodzą w drogę. Robią to w porozumieniu stron i nikogo nie krzywdzą. Po co naprawiać coś co nie jest zepsute. Jak ktoś chce latać po domu w pełnym stroju husarii to dajmy mu latać po domu w pełnym stroju husarii bo to jedo

Ty jesteś zapewne odrzucany z innych powodów niż tylko mały kutas, ale wygodnie zwalać winę na to wszystko na co się nie ma wpływu.

Boze tyle pisania lania wody żeby tylko nie przyznać że lecisz na duże kutasy

Mężczyzna

Pit87

Nowicjusz
Kryzys męskości?
Raczej zmiany społeczno kulturalne.
Wiele rzeczy zmienia się na raz.
Wiele zachowań, które uchodziły za męskie ćwierć wieku temu, dziś są uznawane za toksyczne, szowinistyczne, czy po prostu chamskie.
Dodatkowo media społecznościowe, atakują nas wzorcami zachowań, wyglądu, czy wskazują Red Flagi. I w zależności od streamera wzorce będą się różnić. Nie ma dziś jednego wzorca idealnego mężczyzny czy kobiety, każdy wybiera co jemu najbardziej odpowiada.
Dodatkowo mamy bardziej świadome pokolenie kobiet. Nasze matki były zupełnie inne, facetom nic nie pasuje do wzorców.
Kobiety się zmieniły, wybiórczo akceptując zmianę mężczyzn. Chcą jakiejś hybrydy między starym, a nowym, podczas gdy same odrzucają stare wzorce kobiecości. Mężczyźni nie chcą zaakceptować zmian kobiet, sami przyjmują te nowe męskie wzorce, które są im wygodne.
Dodatkowo każda nowa generacja jest coraz bardziej ograniczona społecznie. Życie przeniosło się do internetu.
I mamy później ludzi, którzy żyjąc według rad innych obcych osób , obserwują sztuczne życie na Instagramie, żyjąc marzeniami i złudzeniami poszukują nierealnych partnerów. Każdy chce tylko brać i nie dawać nic od siebie.
Jeśli mamy kryzys męskości, to idzie on w parze z kryzysem kobiecości.

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Dodaj do tego, że nie poradnych życiowo.
Jak również nie radzących sobie z porażkami, zamiast na nich się uczyć i wyciągać wnioski.

Mężczyzna

Pit87

Nowicjusz
Dodaj do tego, że nie poradnych życiowo.
Jak również nie radzących sobie z porażkami, zamiast na nich się uczyć i wyciągać wnioski.
Zgadzam się z tobą, chociaż ta nieporadność dotyczy obu płci.
Dodatkowo za swoje porażki dziś szuka się winy u rodziców, u środowiska, w partnerze, kulturze czy czasach. Wszyscy są winni, tylko nie ta osoba która naprawdę zawiniła.

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
Nie stwierdzono zmniejszenia objętości worków na jaja. Kutasy są potężne (patrz galeria).
Jaki tam kryzys:unsure::p
To jest fundament, reszta to tylko socjotechnika, która podlega regulacji, a kutas niezmienny jest, nawet rzeżby na siłce mu nie zrobisz ;)

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
kryzys męskości widać na każdym kroku niestety, mężczyźni jęczący to pierwsze co rzuca się w oczy. Szczególnie tu na forum. Tylko jęczą, narzekają na swój los. Kobiety wybierają tych z lepszą sylwetka? Popracujcie nad swoją. Wybierają tych zabawnych? To może nie jęczcie tyle i cieszcie się życiem dla odmiany.
"Mężczyzna jęczący" - chciałabym taki wernisaż albo album fotograficzny, chętnie bym się wybrała/postawiła na stoliku kawowym taką książkę dla gości. Udokumentowany w artystyczny sposób zbiór facetów, którzy na każdym kroku wyrażają całym sobą, że są przegrywami (z powodu swojej rzekomej brzydoty/niskiego wzrostu/krótkiego penisa).

Kobieta

Lenkaa

Biegły Uwodziciel
"Mężczyzna jęczący" - chciałabym taki wernisaż albo album fotograficzny, chętnie bym się wybrała. Udokumentowany w artystyczny sposób zbiór facetów, którzy na każdym kroku wyrażają całym sobą, że są przegrywami (z powodu swojej rzekomej brzydoty/niskiego wzrostu/krótkiego penisa).
O dziwo te powody są zawsze niezależne od nich i nie podlegają zmianom - brzydoty nie zmienisz, wzrostu nie rozciągniesz i penisa nie wydłużysz.

Kobieta

Zalotka

Podrywacz
"Mężczyzna jęczący" - chciałabym taki wernisaż albo album fotograficzny, chętnie bym się wybrała. Udokumentowany w artystyczny sposób zbiór facetów, którzy na każdym kroku wyrażają całym sobą, że są przegrywami (z powodu swojej rzekomej brzydoty/niskiego wzrostu/krótkiego penisa).
Dobrze, że nie tylko ja to widzę.

Nie stwierdzono zmniejszenia objętości worków na jaja. Kutasy są potężne (patrz galeria).
Jaki tam kryzys:unsure::p
Nawet nie zaczynajmy z galeriami, chyba dawno tam nie byłeś ;)

Mężczyzna

Kratos

Seks Praktykant
O dziwo te powody są zawsze niezależne od nich i nie podlegają zmianom - brzydoty nie zmienisz, wzrostu nie rozciągniesz i penisa nie wydłużysz.
Moiom zdaniem jęczący to zle słowo. Bedziej pasuje, błyskotliwie obnażający manipulacje kobiet które publicznie piszą że wielkość nie ma znaczenia, a prytwanie NA PEWNO marzą o ogromnym kutasie wielkosci przedramienia, i to jest jedyny powód dla którego nie moge kogoś znaleźć, bo przecież w każdym innym aspekcie jestem idealny

Mężczyzna

Manipulator

Cichy Podglądacz
"Chciałem serdecznie podziękować wszystkim nieudaczn…, którzy ułatwiają mi życie.

Dzięki nim kobiety doceniają facetów, którzy nie boją się brać tego, na co mają ochotę.

Dziękuję każdemu "męskiemu" osobnikowi, który zawsze pyta swoją kobietę co chce robić w weekend, bo ja później mogę ją zabrać gdzie ja zechce, a jej się to spodoba.

Dziękuję Wam za to, że przytakujecie swoim partnerkom, nawet ja się z nimi nie zgadzacie, bo dzięki Wam doceniają, że mam swoje zdanie i im nie ulegnę.

Dziękuję, że jesteście nudni i nie umiecie zaskakiwać, zrobię to za Was. Dziękuję, że jesteście mamisynkami, bez umiejętności gotowania, drobnych napraw w domu, czy wymiany koła w samochodzie, dzięki Wam zyskuje w oczach Waszych kobiet.

Dziękuję, że wstydzicie się zatańczyć ze swoją wybranka na parkiecie, bije Was na głowę swoim tańcem-popaprańcem.

Dziękuję, że jesteście tak leniwi, że na randkę idziecie w brudnych butach i pogniecionej koszuli, bo w zwykłej, zadbanej polówce wyglądam na Waszym tle jak milion dolarów.

Dziękuję, że w łóżku praktykujecie jedna pozycje, ja z moimi trzema wychodzę na mistrza kamasutry.

Dziękuje, że pokazujecie swoim kobietom jak nudne może być życie z takim kimś jak Wy, że mogę je Wam odebrać. One też Wam dziękują, tylko jeszcze nie wszystkie o tym wiedzą."

Z - listy do Czarnego"

Mężczyzna

Swiezak

Biegły Uwodziciel
Moiom zdaniem jęczący to zle słowo. Bedziej pasuje, błyskotliwie obnażający manipulacje kobiet które publicznie piszą że wielkość nie ma znaczenia, a prytwanie NA PEWNO marzą o ogromnym kutasie wielkosci przedramienia, i to jest jedyny powód dla którego nie moge kogoś znaleźć, bo przecież w każdym innym aspekcie jestem idealny
I przez małego kutasa w gaciach, nie radzą sobie z życiem, porażki ich załamują, w życiu codziennym są cipkami, nie potrafią postawić na swoim i być filarem bezpieczeństwa w związku czy rodzinie. I to wszytko przez małego kutasa???😱😱😱

Nazwijcie rzeczy po imieniu. Faceci coraz częściej robią się cipkami, dbającymi o wygląd i wizerunek na insta bardziej niż kobiety. Kobiety mają obecnie większe jaja niż nowe pokolenie platformy X. Oni potrafią odnajdywać się tylko w świecie wirtualnym.

Za moich czasów każdy facet uwielbiał rywalizować, czy to w sporcie czy grach.
Jak miał porażkę to mimo, że łzy się cisnęły to nie pokazywał tego na zewnątrz, walczył z tym i uczył się na tym żeby być silniejszy w myśl zasady co Cię nie zabije to cię wzmocni.
A teraz modne stało się użalanie nad sobą i robienie z siebie ofiary. Wszyscy dookoła winni, tylko nie ja. Życiowe cipki.

Mężczyzna

Kratos

Seks Praktykant
Oczywiście to jest żart i nie mówie o sobie, ja akurat mam ogromnego naganiacza @Zalotka

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
A mnie to jednak dziwi i niepokoi jako narastające zjawisko społeczne.
Potem niech się kobiety nie dziwią, że faceci chcą od nich dziwnych rzeczy w łóżku i poza nim.
Tak, mam paskudną mordę 😉
"Niż tylko...."...czyli kutas też się wlicza, prawda? 😉
"Zapewne odrzucany....".... Zabawne jest to, że wydaje ci się, że tak dużo o mnie wiesz 😁😉
Aha...ok....Dziękuję za uświadomienie mnie 🙂