..często też karykaturalne albo obleśne.moim zdaniem : tak, oczywiście ale długoterminowe udawanie jest zawsze wyczerpujące i niszczące
..często też karykaturalne albo obleśne.moim zdaniem : tak, oczywiście ale długoterminowe udawanie jest zawsze wyczerpujące i niszczące
tak, dlatego jestem zdania, że nikt nie powinien grać cudzej roli...często też karykaturalne albo obleśne.
Ale zostaje dzięki temu te 20% normalnych kobiet, więc nie wiem w czym problem? Masz 20% takich, które nie szukają bogatego sponsora, nie wyglądają jak celebrytki z instagrama , ale to wcale nie znaczy, że w seksie nie będą wampami, a ich hobby nie ogranicza się do robienia pazów. Jak byłabym facetem, to idealna sytuacja, atencjuszki dobierające faceta wg wzrostu pasującego do wysokości ich obcasów, same odpadają, a ja mogę się skupić na normalnych kobietach.Miałeś se iść xD
Co do tej odrazy, to wcale bym nie uważał, że to przesada. Za brak prawka faceta z góry skreśli pewnie z 80% dziewczyn. Jak u mnie się dziewczyny dowiadywały, to z reguły kończyły znajomość. A po ich reakcjach na żywo, gdy to powiedziałem, to no... Szczęśliwe nie były.
Plus każdy powie, że facet bez prawka nie jest męski.
No tak. Tylko na taką jedną dziewczynę chętnych jest masa facetówAle zostaje dzięki temu te 20% normalnych kobiet, więc nie wiem w czym problem? Masz 20% takich, które nie szukają bogatego sponsora, nie wyglądają jak celebrytki z instagrama , ale to wcale nie znaczy, że w seksie nie będą wampami, a ich hobby nie ogranicza się do robienia pazów. Jak byłabym facetem, to idealna sytuacja, atencjuszki dobierające faceta wg wzrostu pasującego do wysokości ich obcasów, same odpadają, a ja mogę się skupić na normalnych kobietach.
A moim zdaniem większość leci na te 80% i skupiają się tylko i wyłącznie na wyglądzie. Czasem wystarczy pokochać kobietę nieidealną i już samo to sprawia, że czuje się piękna, częściej się uśmiecha, chce o siebie bardziej zadbaćNo tak. Tylko na taką jedną dziewczynę chętnych jest masa facetów
Na dodatek to co jest nieidealne dla jednego, będzie perfekcją dla drugiego. Najważniejsze to trafić na ten swój perfect match.Czasem wystarczy pokochać kobietę nieidealną i już samo to sprawia, że czuje się piękna, częściej się uśmiecha, chce o siebie bardziej zadbać
A moim zdaniem większość leci na te 80% i skupiają się tylko i wyłącznie na wyglądzie. Czasem wystarczy pokochać kobietę nieidealną i już samo to sprawia, że czuje się piękna, częściej się uśmiecha, chce o siebie bardziej zadbać
Se koszulki forumowe zróbmy z tym co wytłuszczonym drukiem.Na dodatek to co jest nieidealne dla jednego, będzie perfekcją dla drugiego. Najważniejsze to trafić na ten swój perfect match.
Powiedz mi, po co mam sam chodzić na jakieś imprezy, do klubów, na drinka, itp., zwłaszcza, że praktycznie nie piję? I nie lubię imprez, tłoku i hałasu. Tak samo z jakimiś kolacjami - po cholerę sam mam iść xDKryzys, sryzys, a w knajpie wieczorową pora na eleganckiej kolacji, albo zwykłym drinku w większości średnie pokolenie. Ja wiem zaraz padnie argument pieniądze, a gówno prawda, na milionie imprez miejskich, tych darmowych kręcą się głownie pary w średnim wieku.
To kwestia demografii, a w istocie skutek gigantycznego bezrobocia 20 lat.Kryzys, sryzys, a w knajpie wieczorową pora na eleganckiej kolacji, albo zwykłym drinku w większości średnie pokolenie. Ja wiem zaraz padnie argument pieniądze, a gówno prawda, na milionie imprez miejskich, tych darmowych kręcą się głownie pary w średnim wieku.
Taaa, mam cały folder w telefonie z długimi pytongami@Lenkaa przytul mnie bo się czuję napiętnowany i chyba będę miał kryzys. I to twoja wina, oglądasz tylko tych ślicznych gości bez zarostu i nie włochatych........ tacy ładni...no i kryzys już mam.
Przyjmujesz słuszne założenie, myślę, że powinieneś tez być bardziej stanowczy i nie "praktycznie nie pic" tylko w ogóle nie pić, i nigdzie nie wychodzić. W końcu jak kryzys to kryzys a nie pierdzielenie. I przestań końcu pisać o kobietach, 100% to zołzy i tak trzymaj.Powiedz mi, po co mam sam chodzić na jakieś imprezy, do klubów, na drinka, itp., zwłaszcza, że praktycznie nie piję? I nie lubię imprez, tłoku i hałasu. Tak samo z jakimiś kolacjami - po cholerę sam mam iść xD
Ja o urodę pytałem a tu proszę jebnij w stół a nożyce się odezwą. No to teraz to mam nie kryzys a traumę, zaraz będę pluł jadem.Taaa, mam cały folder w telefonie z długimi pytongami
Gdzie to napisałem?Pomijam już pytanie dlaczego zalanie pały traktujesz jako możliwość dobrej zabawy i poznania kogoś.
Po cholerę mam płacić kilkukrotnie więcej w restauracji, skoro mogę mieć dużo taniej normalnie? Strata kasy. Nie wszyscy są tak "bywali" jak Ty, że cały czas stołują się w restauracjach.A nawet samodzielne pójście do restauracji rozwija światopogląd, doświadczenie kulinarne
Ehe, już to widzę xDjakąkolwiek Panią byś tam zaprosił za 11-stym razem zrobisz na niej mega wrażenie bo będzie myślała, co za gość, wchodzi jak do siebie i wszyscy go znają i poznają. Ale co ja tam wiem.
Gdzie to napisałem?
Mnie nie wpuszczają bo nie używam sztućców zatem to zły kontrargument.Po cholerę mam płacić kilkukrotnie więcej w restauracji, skoro mogę mieć dużo taniej normalnie? Strata kasy. Nie wszyscy są tak "bywali" jak Ty, że cały czas stołują się w restauracjach.
Ale jak już pisałem masz 100% rację, tak trzymaj.Ehe, już to widzę xD
Nie, nadal to nie potwierdza tego, co sobie wywnioskowałeś."po co mam sam chodzić na jakieś imprezy, do klubów, na drinka, itp., zwłaszcza, że praktycznie nie piję"
Po co mam chodzić gdzieś, gdzie będę musiał sporo więcej zapłacić? Widzę, że nie szanujesz pieniędzy. I musisz pokazać jaki to jesteś lepszy od innych, bo inni nie chodzą do restauracji xDMnie nie wpuszczają bo nie używam sztućców zatem to zły kontrargument.
Spadaj na drzewo.Ale jak już pisałem masz 100% rację, tak trzymaj.
Polajkowałem A lajkuję tylko te mądre posty.Nie, nadal to nie potwierdza tego, co sobie wywnioskowałeś.
Sam napisałeś wcześniej, że na drinkach, restauracjach, imprezach, spotykają się głównie ludzie w średnim wieku minimum. To ja Ci odpisałem, że niby po co ja mam tam iść?
Po co mam chodzić gdzieś, gdzie będę musiał sporo więcej zapłacić? Widzę, że nie szanujesz pieniędzy. I musisz pokazać jaki to jesteś lepszy od innych, bo inni nie chodzą do restauracji xD
Spadaj na drzewo.
Bo łobuz kocha najbardziejDlaczego jest tyle toksycznej męskości opartej na wulgarności, przemocy?
Bycie toksycznym, przemocowym czy wulgarnym nie ma nic wspólnego z męskością...Dlaczego jest tyle toksycznej męskości opartej na wulgarności, przemocy?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Czy mamy kryzys kobiecości? | Seks | 117 | ||
C | Czy kiedyś trafi mi się normalna randka? | Opowiadania erotyczne | 0 | |
A | Czy są jakieś bezpieczne i jednoczesnie szybkie sposoby na przedwczesny wytrysk? | Porady seksualne | 3 | |
Czy seks analny boli | Seks | 10 | ||
P | Czy są tutaj kobiety? | Poza tematem | 8 |