• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy mamy kryzys męskości?

Kobieta

Zalotka

Podrywacz
A wg mnie masz do tego prawo, a przynajmniej do posiadania swojego zdania w tej kwestii jako zatroskana obywatelka, bo z tych dzieci wyrosną kiedyś "dziwni" ludzie, a to będzie miało przełożenie na życie w kraju. Bla bla bla itd itp. Wiesz chyba o co mi chodzi.
Nie wiem i nie stosuj tych retorycznych zagrań niskich lotów. Nic nie wiem o trudzie wychowywania dzieci więc mogę pomóc na tyle, że nie będę się w to ludziom wpieprzać.
😆

Nie martw się. Naoglądałaś się chyba dosyć. Jeszcze ci mało? 😁 Poza tym zawsze możesz wrócić do tych, które Ci się podobały i nasycić ponownie swoje spragnione oczy 😁😉
No ale tamte już widziałam to po co mi? Przecież my się do tego nie masturbujemy.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Owszem, męskość przechodzi potężny kryzys do spółki z kobiecością, a wynika to z wymieszania się jednego z drugim: mężczyźni są coraz bardziej płaczliwi i kobiecy, a kobiety nabierają męskich cech. Owe zmieszanie nie dotyczy wyłącznie charakteru ale i ubioru. Jak temu zaradzić? Chyba się nie da, bo jest to pompowane w mass-mediach każdego dnia do bólu. Jeżeli zaś chodzi o wielkość penisa to jest to urojony problem mężczyzn.

Taka jest moja diagnoza. Doktor nauk miłosnych.
Gdybym nie pamiętał o fali samobójstw, która zalała Polskę w latach 90-tych, to może bym się zgodził z ww. diagnozą.
Nie ma zatem kryzysu męskości. Jest mniej samobójstw, bo mniej mężczyzn jest w kryzysie psychicznym.

Mężczyzna

Marcin 43

Erotoman
Nie wiem i nie stosuj tych retorycznych zagrań niskich lotów.
Nie wiem za bardzo o co ci chodzi z tymi zagraniami.
Nic nie wiem o trudzie wychowywania dzieci więc mogę pomóc na tyle, że nie będę się w to ludziom wpieprzać.
Zacietrzewiłaś się niepotrzebnie.
Napisałem, że nie musisz się wpieprzać, ale możesz posiadać swoje zdanie. Widzisz różnicę? Czy dla Ciebie to to samo?

Nie muszę uprawiać cuckoldu by mieć jakieś zdanie na jego temat. Rozumiesz?

Tutaj na forum nikt nie wpływa na niczyje zachowanie, bo nie ma takiej mocy. Możemy tylko wymieniać się poglądami.