• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy ktoś miał takie orgazmy?

Mężczyzna

Image

Erotoman
O kurwa hahah oplułam się 😂 kto wie, może jak go wywołasz to może jednak pójdę za polecajka? Nie mogę znaleźć w sieci recenzji Twojej osoby, a Darek ma już dwa solidne komentarze, więc… :D
Jestem szarą eminencją, a jak wiesz, one wiele mogą, mimo że pozostają in cognito :D

Kobieta

Wiczkaa

Cichy Podglądacz
Słuchaj tu nie ma żartów. Na Pomorzu jest sporo osiedli, które mogłyby być w pierwszej dziesiątce najbardziej niebezpiecznych dzielnic na świecie zaraz za Bronxem. A jeśli do tego tam gryzą… wiesz. Ja jestem odważna i o swoje zawalczę, ale mam swoje granice :D

C

col.Greg

Guest
Słuchaj tu nie ma żartów. Na Pomorzu jest sporo osiedli, które mogłyby być w pierwszej dziesiątce najbardziej niebezpiecznych dzielnic na świecie zaraz za Bronxem. A jeśli do tego tam gryzą… wiesz. Ja jestem odważna i o swoje zawalczę, ale mam swoje granice :D
Zeby być w temacie zawalcz, a może orgazm przyjdzie...no wiesz sytuacja zagrożenia powoduje..... wiesz lepiej;)

Kobieta

Wiczkaa

Cichy Podglądacz
Zeby być w temacie zawalcz, a może orgazm przyjdzie...no wiesz sytuacja zagrożenia powoduje..... wiesz lepiej;)
Sugerujesz, że zeby miec orgazm powinnam odwiedzić Bronx? Chce orgazmu, który będzie dobry, a nie zabójczy. W sytuacji zagrożenia to ja prędzej zrobię pod siebie, niż dojdę. Na przykład taki nożownik. Podchodzi, grozi mi że mnie zabije jeśli nie oddam mu torebki- a ja w tym momencie mam najlepszy szczyt w moim życiu? Chyba że mówisz z doświadczenia, to chętnie posłucham! :D

C

col.Greg

Guest
Sugerujesz, że zeby miec orgazm powinnam odwiedzić Bronx? Chce orgazmu, który będzie dobry, a nie zabójczy. W sytuacji zagrożenia to ja prędzej zrobię pod siebie, niż dojdę. Na przykład taki nożownik. Podchodzi, grozi mi że mnie zabije jeśli nie oddam mu torebki- a ja w tym momencie mam najlepszy szczyt w moim życiu? Chyba że mówisz z doświadczenia, to chętnie posłucham! :D
Odstępuję od dalszych czynności, zbyt wiele doświadczen, rezygnuję z ochrony:sneaky:

Mężczyzna

Image

Erotoman
Sugerujesz, że nasza koleżanka stamtąd może być gangsta? :D

W

WhitePinkRed

Guest
Sprawa jest prosta. Ktoś musi pod przykrywką wywiadu do pisma naukowego, badań, itp. porozmawiać z Darem i zebrać informacje. Nie widzę innej opcji. Może nawet udałoby się, żeby pokazał jak to wygląda, oczywiście czysto naukowo😉 Mogę zagrać dziennikarkę lub profesorkę z instytutu - poświęcę się dla dobra nauki🤪🤣

Sugerujesz, że nasza koleżanka stamtąd może być gangsta? :D

Powiem tylko jedno bez adwokata: „znajomości lub rekrutacja” 😇

Kobieta

Wiczkaa

Cichy Podglądacz
Sprawa jest prosta. Ktoś musi pod przykrywką wywiadu do pisma naukowego, badań, itp. porozmawiać z Darem i zebrać informacje. Nie widzę innej opcji. Może nawet udałoby się, żeby pokazał jak to wygląda, oczywiście czysto naukowo😉 Mogę zagrać dziennikarkę lub profesorkę z instytutu - poświęcę się dla dobra nauki🤪🤣
Wspaniale się składa! Ty mogłabyś zebrać informacje, @Image napisałby o tym piosenkę, a ja zaszyłabym się w domu i w kółko odtwarzała Wasze dzieło :D

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry