• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy kobiety lubią bebzony?

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
Porównania sytuacji mężczyzn i kobiet na forum sa bezsensowne i szkoda nafty na to;)
Widzę właśnie. Kobiety niestety zawsze będą na uprzywilejowanej pozycji. Facet może nigdy nie mieć szans na relację, a taka sama kobieta będzie przebierać w facetach.

Dlatego już zgłosiłem swoje konto do usunięcia niedawno, bo szkoda moich nerwów xD Zresztą, pierwotnie miałem tu napisać 1 post i spadać potem xD

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Widzę właśnie. Kobiety niestety zawsze będą na uprzywilejowanej pozycji. Facet może nigdy nie mieć szans na relację, a taka sama kobieta będzie przebierać w facetach.

Dlatego już zgłosiłem swoje konto do usunięcia niedawno, bo szkoda moich nerwów xD Zresztą, pierwotnie miałem tu napisać 1 post i spadać potem xD
No to na chuj drążysz ten temat? Unikaj konfrontacji z nimi i będzie OK

Mężczyzna

ergo.

Cichy Podglądacz
Widziałem na tym forum taką jedną, hmmm... dość "rozlazłą" na zdjęciu chyba w awku. Pewnie ma masę chętnych. Jak myślisz, gdyby facet był tak gruby, to miałby jakieś szanse u kogoś? NIE.

Jasne, może Ci się podobać misiek, ale jesteś pewnie mocnym wyjątkiem. No i nie oszukujmy się, taki misiek pewnie i tak nie jest gruby, tylko ma normalną sylwetkę.
Człowieku, ludzie mają różne upodobania. Każda potwora znajdzie swojego amatora. Kolejny do kolekcji, któremu się wydaje, że wie najlepiej?

Mężczyzna

Greg.

Erotoman

No i przez takich jak Ty weteran musi czekać, Dziś napisałem 11-te wypowiedzenie konta ( wciągu 2 miesięcy):ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
@Sialalalala kurde jak kiedyś Ci napisałem (chyba, że to maxis był i już mi się myli), że nie trafiają do Ciebie argumenty, że nie idzie Ci nic wmówić no Twoją racja zawsze jest Twojsza, to odpisałeś, że piszesz jak jest xD
A Soulmate właśnie przedstawiła Ci swoją perspektywę, która nie pasuje do Twojego światopoglądu to to wypierasz xD

Wiesz jaka jest podstawowa zasada związku? A przynajmniej jedna z paru? Nie wolno negować odczuć partnera. Jeżeli Kobieta mówi, że jest smutna, albo, że ma wrażenie, że się od niej oddalasz czy coś takiego, to najgorsze co można powiedzieć to coś w stylu: eeee przesadzasz, albo oj tam.
Człowiek nie ma prawa negować tego co czuje druga osoba 👌 Zapamiętaj to.
Bo Ty nie tyle, że negujesz uczucia. Ty właśnie zanegowałeś rzeczywistość drugiej osoby xD Co jest naprawdę śmiechu warte... Równie dobrze możesz zostać płaskoziemcą, albo chodzić po ulicy i mówić, że niebo jest brązowe...

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Zaczepny

Cichy Podglądacz
@Sialalalala kurde jak kiedyś Ci napisałem (chyba, że to maxis był i już mi się myli), że nie trafiają do Ciebie argumenty, że nie idzie Ci nic wmówić no Twoją racja zawsze jest Twojsza, to odpisałeś, że piszesz jak jest xD
A Soulmate właśnie przedstawiła Ci swoją perspektywę, która nie pasuje do Twojego światopoglądu to to wypierasz xD

Wiesz jaka jest podstawowa zasada związku? A przynajmniej jedna z paru? Nie wolno negować odczuć partnera. Jeżeli Kobieta mówi, że jest smutna, albo, że ma wrażenie, że się od niej oddalasz czy coś takiego, to najgorsze co można powiedzieć to coś w stylu: eeee przesadzasz, albo oj tam.
Człowiek nie ma prawa negować tego co czuje druga osoba 👌 Zapamiętaj to.
Bo Ty nie tyle, że negujesz uczucia. Ty właśnie zanegowałeś rzeczywistość drugiej osoby xD Co jest naprawdę śmiechu warte... Równie dobrze możesz zostać płaskoziemcą, albo chodzić po ulicy i mówić, że niebo jest brązowe...
Gość sam napisał, że robi to z nudów, bo przecież nie można być tak ślepym.

• Like
Reactions: Aya
Mężczyzna

Lukasz_88

Podrywacz
Po co zakładać multikonta? Żeby pisać do kogoś z 10 kont i później lamentować, że nie odpisuje czy jak? Serio pytam, bo nie rozumiem tego procederu.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Po co zakładać multikonta? Żeby pisać do kogoś z 10 kont i później lamentować, że nie odpisuje czy jak? Serio pytam, bo nie rozumiem tego procederu.
Multikonta, to kilka kont na jednym forum. Jest tropione przez ADM.
Panuje niezrozumienie w tym temacie. Likwiduję konto i zakładam nowe. Mam jedno aktywne konto, to proste.
Muszę czekać na likwidację aktualnego i nie mogę założyć nowego bo dostanę bana.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
A po co to robić? Wstydzisz się swoich wypowiedzi czy jak? :)
Powody są różne. Jak pociągniesz kilka lat pod jednym nickiem, to zrozumiesz potrzebę zmiany,
Nick i zarazem konto jest jak zgrana talia kart. Po prostu w pewnym momencie kończysz się jak wypalona zapałka:)
Nawet kobiety co jakiś czas zmieniają swój image;)
Po za tym nigdy nie powiesz, że SF jest nudne:p Spróbuj kilka razy zaczynać od zera - to jest dopiero sprawdzian siebie...

Kobieta

Aya

Seks Praktykant
Powody są różne. Jak pociągniesz kilka lat pod jednym nickiem, to zrozumiesz potrzebę zmiany,
Nick i zarazem konto jest jak zgrana talia kart. Po prostu w pewnym momencie kończysz się jak wypalona zapałka:)
Nawet kobiety co jakiś czas zmieniają swój image;)
Po za tym nigdy nie powiesz, że SF jest nudne:p
Tu można zmienić tez sam nick i avatara.

Mężczyzna

Lukasz_88

Podrywacz
No nie wiem, ja tam wolę mieć historię na forum. Dodaje mi to wiarygodności i nie czuję, by nowe konto całkowicie od 0 miało coś zmienić. Nikt nie broni zmienić nicka, czy profilowego.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
No nie wiem, ja tam wolę mieć historię na forum. Dodaje mi to wiarygodności i nie czuję, by nowe konto całkowicie od 0 miało coś zmienić. Nikt nie broni zmienić nicka, czy profilowego.
Czasami ta historia jest niestety przykrym bagażem.
Nie każdy jest😇 Ja nie jestem😌