• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy kobiety lubią bebzony?

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Bardziej męskie jest branie odpowiedzialności za swoje słowa i czyny niż uciekanie i zaczynanie na nowo z kolejnym kontem.
Już sama łatka bycia niemęskim i nudnym stanowi wystarczające uzasadnienie, żeby wiać:LOL:
A tych łatek na skutek niezrozumienia i nieporozumień mam tyle, że musiałbym nick z białym owczarkiem zmienic na dalmatyńczyka:ROFLMAO:
Bardziej męskie jest powiedzieć "adieu"i jednym cięciem z tym skończyć:cool:
A właśnie, dziękuję Ci, bo zaczyna to pachnieć prywatną gadką w publicznym temacie:)

Kobieta

Aya

Seks Praktykant
Już sama łatka bycia niemęskim i nudnym stanowi wystarczające uzasadnienie, żeby wiać:LOL:
A tych łatek na skutek niezrozumienia i nieporozumień mam tyle, że musiałbym nick z białym owczarkiem zmienic na dalmatyńczyka:ROFLMAO:
Bardziej męskie jest powiedzieć "adieu"i jednym cięciem z tym skończyć:cool:
Skoro nie odchodzisz na serio to tylko pudrujesz. To jak z tytułowym bebzonem. Zamiast iść na siłkę zakładasz pas wyszczuplający, a sadło jest pod spodem.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Proponuję wam rozgrzewkę. Za chwilę na wykazie pojawi się zwierzę łowne, bardzo zwinne. Nick w języku niemieckim.
Start! No dobra na "M";)

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
No i to jest to zbanowane konto, którego nie można usunąć. Nie mam możliwości wylogowania się tam, bo nie mogę zalogować. ADM nic nie jest w stanie sam zrobić. I w ten sposób Marder stanie się nieśmiertelny na SF:ROFLMAO::ROFLMAO:
Zreszta takich jest więcej

Mężczyzna

Malkontent

Nowicjusz
Multikonta, to kilka kont na jednym forum. Jest tropione przez ADM.
Panuje niezrozumienie w tym temacie. Likwiduję konto i zakładam nowe. Mam jedno aktywne konto, to proste.
Muszę czekać na likwidację aktualnego i nie mogę założyć nowego bo dostanę bana.
To które z kolei konto już zakładasz? W sumie trochę to pojebane xd
Nick i zarazem konto jest jak zgrana talia kart. Po prostu w pewnym momencie kończysz się jak wypalona zapałka:)
Rozumiem, że z każdym nowym kontem tworzysz nową osobowość?

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
@Greg. Tyle Ci powiem xD

aVLfr5AhMUWKA1kU.jpg