Już sama łatka bycia niemęskim i nudnym stanowi wystarczające uzasadnienie, żeby wiaćBardziej męskie jest branie odpowiedzialności za swoje słowa i czyny niż uciekanie i zaczynanie na nowo z kolejnym kontem.
Skoro nie odchodzisz na serio to tylko pudrujesz. To jak z tytułowym bebzonem. Zamiast iść na siłkę zakładasz pas wyszczuplający, a sadło jest pod spodem.Już sama łatka bycia niemęskim i nudnym stanowi wystarczające uzasadnienie, żeby wiać
A tych łatek na skutek niezrozumienia i nieporozumień mam tyle, że musiałbym nick z białym owczarkiem zmienic na dalmatyńczyka
Bardziej męskie jest powiedzieć "adieu"i jednym cięciem z tym skończyć![]()
Hm...jeżeli ja pudruję, to raczej prochem strzelniczymSkoro nie odchodzisz na serio to tylko pudrujesz. To jak z tytułowym bebzonem. Zamiast iść na siłkę zakładasz pas wyszczuplający, a sadło jest pod spodem.
Czyli jaki będzie nowy nick? Czekam z niecierpliwością.Hm...jeżeli ja pudruję, to raczej prochem strzelniczym
Dlatego, wolę nie...
Zapowiada się polowanieCzyli jaki będzie nowy nick? Czekam z niecierpliwością.
To nie będzie trudne, robimy zawody kto pierwszy zgadnie?Zapowiada się polowanie![]()
Marder .Proponuję wam rozgrzewkę. Za chwilę na wykazie pojawi się zwierzę łowne, bardzo zwinne. Nick w języku niemieckim.
Start! No dobra na "M"![]()
Godny łowczyMarder .
![]()
No i to jest to zbanowane konto, którego nie można usunąć. Nie mam możliwości wylogowania się tam, bo nie mogę zalogować. ADM nic nie jest w stanie sam zrobić. I w ten sposób Marder stanie się nieśmiertelny na SFGodny łowczy![]()
Wracasz jako facet, czy kobieta?Likwiduję konto i zakładam nowe.
Kurde, marzę o kobiecym. Ale nie dałbym rady udawać więcej niż 15 minutWracasz jako facet, czy kobieta?
To które z kolei konto już zakładasz? W sumie trochę to pojebane xdMultikonta, to kilka kont na jednym forum. Jest tropione przez ADM.
Panuje niezrozumienie w tym temacie. Likwiduję konto i zakładam nowe. Mam jedno aktywne konto, to proste.
Muszę czekać na likwidację aktualnego i nie mogę założyć nowego bo dostanę bana.
Rozumiem, że z każdym nowym kontem tworzysz nową osobowość?Nick i zarazem konto jest jak zgrana talia kart. Po prostu w pewnym momencie kończysz się jak wypalona zapałka![]()
Nie tylko realem człowiek żyje. Jeżeli real masz bardzo poukładany, możesz sobie pozwolic na wszystko w świecie fikcji.
Dawaj więcej off topów, to admin szybciej Cię zbanuje. Nie dziękujTo tylko liftingNic w sumie nie zmienia, tylko pudruje. W temacie: nie mam bebzona(bo nas dopadnie ADM
)
"Dawaj więcej off topów, to admin szybciej Cię zbanuje. Nie dziękuj![]()