No niestety ban to nadal nie usunięcie konta.Dawaj więcej off topów, to admin szybciej Cię zbanuje. Nie dziękuj![]()
No niestety ban to nadal nie usunięcie konta.Dawaj więcej off topów, to admin szybciej Cię zbanuje. Nie dziękuj![]()
Panie inspektorze. Nie ma, bo musi "umartwic" aktualne.@Greg. To już jest to nowe konto czy nie?
Przeciez ja czekałem chyba z pół roku aż mi zmieni nick, więc założyłem drugie konto, bo się doczekać nie mogłem. Kto by się przejmował adminemPanie inspektorze. Nie ma, bo musi "umartwic" aktualne.
To jest ten dylemat, o który Cię pytałem chyba w zeszłym roku
Niestety system eletroniczny został udoskonalony i ban sięga nie tylko IP, ale Imea, całego sprzetu, że by wyjść z nowym kontem po "Marderze" musiałem kupic nowego smartfonaPrzeciez ja czekałem chyba z pół roku aż mi zmieni nick, więc założyłem drugie konto, bo się doczekać nie mogłem. Kto by się przejmował adminem
A kto niby dostał takiego bana?Niestety system eletroniczny został udoskonalony i ban sięga nie tylko IP, ale Imea, całego sprzetu
Ja właśnie jak wyżej napisałem i chyba Image ze znanych mi i super laska o podobnym nicku do "PaniTrycholog"A kto niby dostał takiego bana?
Ale image admina wyzywał pewnie to trochę inaczej to wygląda, niż jakaś zabawa w drugie konto, bo się admin opierdalaJa właśnie jak wyżej napisałem i chyba Image ze znanych mi
No masz rację, ale objawy u Image z tym nowym kontem, również zbanowanym wskazuję na udoskonalenie systemu i nie jest możliwe ciągnięci dwóch kont równolegle, niezależnie od powodu bana totalnego. Oficjalny powód ADMa jest z czapy, zawsze chodzi o drugie konto. U mnie napisał"spam"Ale image admina wyzywał pewnie to trochę inaczej to wygląda, niż jakaś zabawa w drugie konto, bo się admin opierdala
Planowałem "Niezrozumiany", ale to chyba nie jest dobry pomysłCzyli jaki będzie nowy nick? Czekam z niecierpliwością.
Nawet powstały o tym dwie znane piosenki.Komunikacja leży
Naprawdę nie przyjmujesz do wiadomości, że ludzie mają różne gusta? I że kobiety też mają różne gusta?nie wierzę, że jakby miała wybór między wysportowanym atrakcyjnym facetem, to wybierze gościa z dodatkowymi kilogramami
Jasne, że mają. Ale te gusta mają swoje limityNaprawdę nie przyjmujesz do wiadomości, że ludzie mają różne gusta? I że kobiety też mają różne gusta?
Plus za gust muzycznyNawet powstały o tym dwie znane piosenki.
Nie byłeś raczej w długich związkach, nie?Jasne, że mają. Ale te gusta mają swoje limity![]()
Brawo Sherlocku xD Gdybym był, to bym miał inne podejście. Ciężko kogoś poznać na dłużej, gdy dziewczyny dość mocno wybrzydzają i co chwilę im coś nie pasuje... Nawet jak wydawało się, że jest ok, to nie trwało to długo. Bo po prostu laska sobie kogoś lepszego znajdowała.Nie byłeś raczej w długich związkach, nie?![]()
Musisz je dokladniej przesiewać, żeby nie było pomyłekBrawo Sherlocku xD Gdybym był, to bym miał inne podejście. Ciężko kogoś poznać na dłużej, gdy dziewczyny dość mocno wybrzydzają i co chwilę im coś nie pasuje... Nawet jak wydawało się, że jest ok, to nie trwało to długo. Bo po prostu laska sobie kogoś lepszego znajdowała.
To nie problem z przesiewaniem... Po prostu za duży wybór innych facetów na rynku jest. Gdy facet się cieszy, że aż jedna laska go chce, to ta laska ma wybór wśród 100 innych. Więc jeśli pozna kogoś lepszego (a pozna), to zmieni stary model na nowy.Musisz je dokladniej przesiewać, żeby nie było pomyłek![]()
Pamiętaj, jak chcesz mieć spokój to kobieta ma zawsze rację bo szczęśliwa kobieta to szczęśliwy seks.Brawo Sherlocku xD Gdybym był, to bym miał inne podejście. Ciężko kogoś poznać na dłużej, gdy dziewczyny dość mocno wybrzydzają i co chwilę im coś nie pasuje... Nawet jak wydawało się, że jest ok, to nie trwało to długo. Bo po prostu laska sobie kogoś lepszego znajdowała.
Wiem, mój post był trochę sarkastyczny, przepraszamTo nie problem z przesiewaniem... Po prostu za duży wybór innych facetów na rynku jest. Gdy facet się cieszy, że aż jedna laska go chce, to ta laska ma wybór wśród 100 innych. Więc jeśli pozna kogoś lepszego (a pozna), to zmieni stary model na nowy.
Trochę przesadzasz, jeżeli jesteś wstanie zainteresować swoją osobą jakąś kobietę, i wszystko z tobą jest ok . To taka kobieta mimo że może widzi przystojniejszych od ciebie to i tak zostanie przy tobie.To nie problem z przesiewaniem... Po prostu za duży wybór innych facetów na rynku jest. Gdy facet się cieszy, że aż jedna laska go chce, to ta laska ma wybór wśród 100 innych. Więc jeśli pozna kogoś lepszego (a pozna), to zmieni stary model na nowy.