• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy kobiety lubią bebzony?

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
Panie inspektorze. Nie ma, bo musi "umartwic" aktualne.
To jest ten dylemat, o który Cię pytałem chyba w zeszłym roku
Przeciez ja czekałem chyba z pół roku aż mi zmieni nick, więc założyłem drugie konto, bo się doczekać nie mogłem. Kto by się przejmował adminem

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Przeciez ja czekałem chyba z pół roku aż mi zmieni nick, więc założyłem drugie konto, bo się doczekać nie mogłem. Kto by się przejmował adminem
Niestety system eletroniczny został udoskonalony i ban sięga nie tylko IP, ale Imea, całego sprzetu, że by wyjść z nowym kontem po "Marderze" musiałem kupic nowego smartfona

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Ale image admina wyzywał pewnie to trochę inaczej to wygląda, niż jakaś zabawa w drugie konto, bo się admin opierdala
No masz rację, ale objawy u Image z tym nowym kontem, również zbanowanym wskazuję na udoskonalenie systemu i nie jest możliwe ciągnięci dwóch kont równolegle, niezależnie od powodu bana totalnego. Oficjalny powód ADMa jest z czapy, zawsze chodzi o drugie konto. U mnie napisał"spam"

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
Nie byłeś raczej w długich związkach, nie? :ROFLMAO:
Brawo Sherlocku xD Gdybym był, to bym miał inne podejście. Ciężko kogoś poznać na dłużej, gdy dziewczyny dość mocno wybrzydzają i co chwilę im coś nie pasuje... Nawet jak wydawało się, że jest ok, to nie trwało to długo. Bo po prostu laska sobie kogoś lepszego znajdowała.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Brawo Sherlocku xD Gdybym był, to bym miał inne podejście. Ciężko kogoś poznać na dłużej, gdy dziewczyny dość mocno wybrzydzają i co chwilę im coś nie pasuje... Nawet jak wydawało się, że jest ok, to nie trwało to długo. Bo po prostu laska sobie kogoś lepszego znajdowała.
Musisz je dokladniej przesiewać, żeby nie było pomyłek:)

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
Musisz je dokladniej przesiewać, żeby nie było pomyłek:)
To nie problem z przesiewaniem... Po prostu za duży wybór innych facetów na rynku jest. Gdy facet się cieszy, że aż jedna laska go chce, to ta laska ma wybór wśród 100 innych. Więc jeśli pozna kogoś lepszego (a pozna), to zmieni stary model na nowy.

Mężczyzna

Zaczepny

Cichy Podglądacz
Pamiętaj, jak chcesz mieć spokój to kobieta ma zawsze rację bo szczęśliwa kobieta to szczęśliwy seks.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
To nie problem z przesiewaniem... Po prostu za duży wybór innych facetów na rynku jest. Gdy facet się cieszy, że aż jedna laska go chce, to ta laska ma wybór wśród 100 innych. Więc jeśli pozna kogoś lepszego (a pozna), to zmieni stary model na nowy.
Wiem, mój post był trochę sarkastyczny, przepraszam:)

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Podrywacz
Trochę przesadzasz, jeżeli jesteś wstanie zainteresować swoją osobą jakąś kobietę, i wszystko z tobą jest ok . To taka kobieta mimo że może widzi przystojniejszych od ciebie to i tak zostanie przy tobie.
Kobiety mają duży wybór to fakt, ale jak już zdecydują się na kogoś to przy nim są, bo w większość jest wierna i ma swoje zasady.

Ps. Jeżeli zawsze znajdywały lepszych od ciebie jak to piszesz, to może warto by było podnieść swoję kwalifikacje a żeby być lepszym i mieć większe szansę.
😉