• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy kobiety lubią bebzony?

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Akurat mam taką sylwetkę, do tego 190 cm wzrostu, co sprawiało zerowe zainteresowanie kobiet moją osobą. Mówiąc o mojej sylwetce mam na myśli tu niedowagę. Posiadając taką sylwetkę, moja osobowość, inteligencja totalnie nie miała znaczenia, w relacjach z kobietami. Ludzie jednak w większości przypadków to prymitywne stworzenia, sugerowali mi, że wypadałoby więcej jeść 🤣 Cóż za odkrycie Ameryki. Zawsze zastanawiałem się, czy dając mi takie wskazówki to prawdziwa troska, czy takie dowalenie jeszcze do pieca, a może on nie wie jak wygląda ? Może lustra nie ma w domu ? coś w stylu „tej chudy/gruby, ale ty jesteś chudy/gruby wiesz ?” A może ten typ jak ja tak po prostu ma ?, takie uwarunkowanie genetyczne ? Wyśmiewanie, pokazywanie palcem to było na porządku dziennym. A facet zdrowy jak koń 🤣 Depresja, zamknięcie w sobie i znienawidzenie kobiet za ich zakłamanie. Gdy słyszę teksty w stylu, że wysoki facet to duży plus to chyba w innym świecie żyjemy. Pozdrawiam wszystkie Panie, twierdzące, że wygląd nie ma znaczenia, które poznając mnie, moje wnętrze, to jakim jestem super facetem, były w stanie majtki przez głowę ściągnąć. Problemem było to, że one mnie nie widziały 🤣 I ta niezręczna cisza po wysłaniu zdjęcia 🤣 uwielbiałem to. Czasami był i blok ( to te, które zdały sobie sprawę, że są zakłamane ) W wieku 24 lat miałem pierwszą dziewczynę, która została moją żoną. Jak widać „wieszak” się komuś spodobał, ale gdy dziecko było w drodze miałem wielką nadzieję, że to będzie dziewczynka, wiadomo czemu.
Ty no, ale jak komuś nie podobają się tacy faceci, to ma wbrew sobie być z takim bo jemu będzie przykro?
Znalazłeś kobietę, gratuluję, każdy jest w stanie znaleźć swoją połówkę, ale tez każdy ma prawo do swoich preferencji.

Kobieta

Nieśmiała

Seks Praktykant
Myślę, że taki normalny brzuch po prostu bez zarysowanych mięśni jest ok. Ale wiszący albo odstający bęben - to już nie nazwę tego atrakcyjnym. Wątpię, żeby któraś laska otwarcie leciała na wielki męski brzuch xd To może tylko dowodzić tego, że my kobiety jesteśmy wspaniałe i patrzymy nie tylko na męską aparycję. Ale kochamy Was pomimo waszych wielkich bebzonów 😂

Mężczyzna

ergo.

Cichy Podglądacz
Myślę, że taki normalny brzuch po prostu bez zarysowanych mięśni jest ok. Ale wiszący albo odstający bęben - to już nie nazwę tego atrakcyjnym. Wątpię, żeby któraś laska otwarcie leciała na wielki męski brzuch xd To może tylko dowodzić tego, że my kobiety jesteśmy wspaniałe i patrzymy nie tylko na męską aparycję. Ale kochamy Was pomimo waszych wielkich bebzonów 😂
O przepraszam, kobiety też potrafią mieć wielkie bebzony. Bebzon nie ma płci moi drodzy, unisex.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Kiedy nie wiesz czy łapiesz za cycki czy za fałdkę
1668174098_hgcnh1_600.jpg

Mężczyzna

Tkm

Cichy Podglądacz
Ty no, ale jak komuś nie podobają się tacy faceci, to ma wbrew sobie być z takim bo jemu będzie przykro?
Znalazłeś kobietę, gratuluję, każdy jest w stanie znaleźć swoją połówkę, ale tez każdy ma prawo do swoich preferencji.
Mi chodzi tylko o nadużywanie przez kobiety powiedzenia, że wygląd nie jest ważny. To tak jakby wyuczona formułka egzekwowana tylko przez nieliczne osoby. Oczywiście są kobiety, które wprost twierdzą, że jednak wygląd jest ważny i z tym nie mam problemu i takie kobiety szanuję.
Jak się nie podobają tacy faceci to niech nie deklarują kłamliwych twierdzeń. Najważniejsza jest szczerość, a z tym jest różnie, właśnie z powodu tego możliwego „urażenia” bo ciężko nawet wirtualnie przyznać się „nie no wiesz ten wygląd to jednak ma znaczenie, to nie tak do końca jak mówiłam 🤣 nie jesteś w moim typie kolego”. Do tego mam największy żal, że trochę mijałam się z prawdą itp. Przeprowadziłem naprawdę wiele rozmów, poznałem sporo kobiet. Jak myślisz dlaczego niektóre uciekały bez słowa, blokowały, po pokazaniu się ? Bo dobrze wiedziały z jakiej strony się przedstawiły, mówiąc o tym, że najważniejsze jest to jaką jesteś osobą, czy jesteś dobrym człowiekiem i takie tam, a z tobą mi się super rozmawia, jesteś bardzo inteligentny, inny niż ci wszyscy chcący tylko seksu ! o taaaaaak ! same zapędzały się w kozi róg i nie potrafiły później tego odkręcić.

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
Jak myślisz dlaczego niektóre uciekały bez słowa, blokowały, po pokazaniu się ? Bo dobrze wiedziały z jakiej strony się przedstawiły, mówiąc o tym, że najważniejsze jest to jaką jesteś osobą, czy jesteś dobrym człowiekiem i takie tam, a z tobą mi się super rozmawia, jesteś bardzo inteligentny, inny niż ci wszyscy chcący tylko seksu ! o taaaaaak ! same zapędzały się w kozi róg i nie potrafiły później tego odkręcić.
One Cię blokowały nie dlatego, że bały się przyznać, że jednak im się nie podobasz. One mają Cię gdzieś, jesteś jednym z setek facetów, które wokół nich się obracają. Blokowały dlatego, że się nie podobasz i nie chciały już tracić czasu na Ciebie.

Mężczyzna

Tkm

Cichy Podglądacz
One Cię blokowały nie dlatego, że bały się przyznać, że jednak im się nie podobasz. One mają Cię gdzieś, jesteś jednym z setek facetów, które wokół nich się obracają. Blokowały dlatego, że się nie podobasz i nie chciały już tracić czasu na Ciebie.
W sumie masz rację, też o tym czasami myślałem. Mimo wszystko to takie prostackie zachowanie. Wolałbym dostać informację zwrotną w postaci słów, takie się oczywiście też zdarzały.

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
W sumie masz rację, też o tym czasami myślałem. Mimo wszystko to takie prostackie zachowanie. Wolałbym dostać informację zwrotną w postaci słów, takie się oczywiście też zdarzały.
To jest normalne w tych czasach, każda strona tak robi. Po prostu łatwiej zablokować kogoś, niż powiedzieć prawdę.