Wszyscy faceci na pewno nie lubią. Ale osobiście chciał bym spróbować wejść w kobiecy tyłeczekCzy wszyscy faceci lubią seks analny?
Wszyscy faceci na pewno nie lubią. Ale osobiście chciał bym spróbować wejść w kobiecy tyłeczekCzy wszyscy faceci lubią seks analny?
Ja nie lubię analu i nie chciałabym robić czegoś takiego xDJa jestem kobietą, która lubi anal bardzo. Kobiety często nie są zachęcone do seksu analnego, bo mają złe wspomnienia. Często nie są wyluzowane, bardzo się spinają, nie dbają o odpowiednie nawilżenie, więc wychodzi boleśnie.A jak nie skorzystają chociaż z toalety przed to kończy się to śmierdzącą niespodzianką.
Większość kobiet na początku znajomości nie zgodzi się na seks analny, ale z upływem czasu duża część zaczyna zmieniać zdanie i zgodzą się na spróbowanie. Porozmawiajcie przed i jeżeli odpowiednio się przygotujecie, to partnerka powinna polubić taki seks.
Całkiem zrozumiałe.Ja nie lubię analu i nie chciałabym robić czegoś takiego xD
Dla mnie spoko, jak mojego partnera by to kręciło to spełniłabym jego fantazje. Byle nie na mnieCałkiem zrozumiałe.
A co uważasz o peggingu?
Odważna teza, że każda kobieta lubi anal. Są jakieś wiarygodne badania na ten temat?Według mnie każda kobieta lubi anal jeżeli spróbuje w odpowiedni sposób. Każda moja partnerka nawet jak była negatywnie nastawiona to po pierwszym razie zmieniała zdanie. Ale to zależy głównie od faceta, czy potrafi odpowiednio rozgrzać kobietę, podniecić i być delikatnym. Wtedy nie ma opcji, żeby się nie spodobało.
Podoba mi się takie podejścieDla mnie spoko, jak mojego partnera by to kręciło to spełniłabym jego fantazje. Byle nie na mnie
Dokładnie . Nie każda lubi i chce próbować. Niektóre próbowały i im się nie podobałoOdważna teza, że każda kobieta lubi anal. Są jakieś wiarygodne badania na ten temat?
Moja żona na przykład nie lubi. Tak, wiem powiesz że nie potrafię odpowiednio jej rozgrzać. Możliwe, ale z tego co się orientuję nawet na tym forum są kobiety, które tego nie lubią.
Z żoną uprawialiśmy kilka razy anal, ale nie jest to coś, co sprawia jej przyjemność. Nawet rimming niekoniecznie lubi. Chociaż czasami w czasie minetki, gdy jest ostro podjarana nie oponuje jak wyliżę też drugą dziureczkę. Albo włożę paluszek, najlepiej jeden w cipkę a drugi w tyłeczekDokładnie . Nie każda lubi i chce próbować. Niektóre próbowały i im się nie podobało
Ja od zawsze wolę anal bo mam o niebo lepsze orgazmy choć czasem lekko boli.Widzial ktoś kiedyś dziewczynę której sie podoba sex analny?
Ja sie nie spotkalem z taką ktora by to robila chetnie i zaczynam sadzic ze one nie istnieją.
istnieja istniejaa ale po trzydzietci okolo 40-tego roku zycia i to wlasnie takie damy chca analu , bo mlode kobiety nie doznawaja i nie chca , a nawet same zniechecaja sie aby sprobowac przyjac w posladki penisaWidzial ktoś kiedyś dziewczynę której sie podoba sex analny?
Ja sie nie spotkalem z taką ktora by to robila chetnie i zaczynam sadzic ze one nie istnieją.
Bzdury. Od początku jak zaczęłam uprawiać seks, zaczęłam też anal. Nie czekałam z tym do 30stkiistnieja istniejaa ale po trzydzietci okolo 40-tego roku zycia i to wlasnie takie damy chca analu , bo mlode kobiety nie doznawaja i nie chca
Też się nie zgodzę, anal rzeczywiście zaczęłam i pokochałam trochę po tym jak był seks klasyczny, ale to było nadal koło 20stki. Teraz w sumie ubóstwiam wszystko tylko mocniej niż wcześniejistnieja istniejaa ale po trzydzietci okolo 40-tego roku zycia i to wlasnie takie damy chca analu , bo mlode kobiety nie doznawaja i nie chca , a nawet same zniechecaja sie aby sprobowac przyjac w posladki penisa
i slusznie a tobie sie podoba ? szczerze to mnie masakrycznie podnieca wslizgiwanie sie w pupeBzdury. Od początku jak zaczęłam uprawiać seks, zaczęłam też anal. Nie czekałam z tym do 30stki
Tak, podoba.i slusznie a tobie sie podoba ?
wiec chcial bym dac Ci te przyjemnoscTak, podoba.