• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy kobiety lubią anal?

Kobieta

marzenka85

Cichy Podglądacz
Kobieta lubią anal tylko faceci mają źle podejście i nie wielu jest co wiedzą tak na prawdę jak do tego podejść. Zresztą gdyby choć jedna przeżyła analny orgazm to zmieniła by zdanie w tej kwestii na całe życie :)

takedown

Cichy Podglądacz
Więc może podziel się z nami swoim doświadczeniem ja chętnie bym się dowiedział.
Często z żoną kończymy, że podczas stosunku analnego ona dochodzi z wibratorem który zasysa łechtaczkę.
Niestety nie potrafi skończyć ani ręką ani analnie.

może warto żeby spróbowała z kimś innym

Mężczyzna

Metalhorsie

Nowicjusz
Kobiety dziela sie na dwie grupy: te, co lubia anal i te, ktore o tym nie wiedza🤣🤣🤣
Ja mialem w swoim zyciu 3 dziewczyny, z ktorymi pzeszedlem przez rtrzeci otworek, z czego dwie nawet same dobieraly sie do mojego tylka. A aktualna juz na samym poczatlu zwiazku powiedziala mi, ze nie, nigdy w zyciu i temat zamkniety

Mężczyzna

malolat1990

Seks Praktykant
Z swoich doświadczeń,miałem dwie kobiety,które lubiły seks analny(mówili,że podczas analu miały lepsze orgazmy,tak krzyczały aż trzeba było im kneblować usta) i jedną,która spróbowała ze mną seks analny i go pokochała.