• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy kobiety lubią anal?

Kobieta

Ustieno

Seks Praktykant
2-Photoroom-png-Photoroom.png

Kobieta

PaniTrycholog

Seks Praktykant
Myślę, że jak zawsze znajdą się kobiety którym podoba się seks i pieszczoty analne jak i zarówno takie, które są kategorycznie temu przeciwne. Czy kobiety lubią anal? Cóż... mogę mówić tylko w swoim imieniu i mam raczej neutralne podejście tzn. nie mam nic przeciwko ale żebym też jakoś szczególnie uwielbiała 🤔 Chyba najbardziej lubię różnorodność a najlepszy dla mnie seks jest wtedy jak wszystkiego jest po trochu 😉

Mężczyzna

raczek13

Cichy Podglądacz
Żona na początku znajomości powiedziala że anal nigdy prze nigdy nie będzie wogole wchodził w grę. Dzisiaj mówi że sprawia jej więcej przyjemności niż normalnie :) nic na siłę, tego musi chcieć jedna i druga strona, jak jedna osoba "namawia" druga to albo się uda albo nie i to będzie pewnie ostatnia próba.

Mężczyzna

Emanuel

Seks Praktykant
Moja żona na początku pozwalała mi 2-3 razy w roku na anal po moich lekkich naciskach, a obecnie 2-3 razy w miesiącu i sama zachęca. Jak sama mówi często orgazm analny jest lepszy i dłuższy. Druga sprawa uwielbia mieć lizaną cipkę a jednocześnie jeden paluszek w dupce lub jeden w cipce a drugi w dupce....
Czy jest jakis sposób, aby jak najlepiej się do tego przygotować i doprowadzić do takiej żądzy analow?