Oj to mega współczuję. Próbuj go przekonać, może się da namówicBardzo mi się podoba, chciałbym spróbować. Niestety partner jest kategorycznie na nie![]()
ze mna sprobuj jesli chcesz a partner nie musi wiedziecBardzo mi się podoba, chciałbym spróbować. Niestety partner jest kategorycznie na nie![]()
sprobuj ze mnaBardzo mi się podoba, chciałbym spróbować. Niestety partner jest kategorycznie na nie![]()
Przecież To Normalny AnalA lubicie tak: https://www.xvideos.com/video.ubhvpkddf63/bet_you_won_t_cum_in_7_minutes_from_anal_ czy bardziej grzecznie...?
A Ty próbowałaś?Dokładnie. Nie każda lubi i chce próbować. Niektóre próbowały i im się nie podobało
![]()
Na pewno nie wszyscy faceci lubią - chyba o to Ci chodziłoWszyscy faceci na pewno nie lubią. Ale osobiście chciał bym spróbować wejść w kobiecy tyłeczek![]()
Ja np miałam kilka podejść i z jednym partnerem mi się nie podobało totalnie, a kolejny spowodował, że się w tym zakochałam i tak zostało.Dokładnie. Nie każda lubi i chce próbować. Niektóre próbowały i im się nie podobało
![]()
Nie odpowiem xDA Ty próbowałaś?
Ok, nie nalegamNie odpowiem xD
Dziękuję ^_^Ok, nie nalegam![]()
Czy jest jakis sposób, aby jak najlepiej się do tego przygotować i doprowadzić do takiej żądzy analow?Moja żona na początku pozwalała mi 2-3 razy w roku na anal po moich lekkich naciskach, a obecnie 2-3 razy w miesiącu i sama zachęca. Jak sama mówi często orgazm analny jest lepszy i dłuższy. Druga sprawa uwielbia mieć lizaną cipkę a jednocześnie jeden paluszek w dupce lub jeden w cipce a drugi w dupce....
tak. Są też i takie, które nie tylko wolą, ale i preferują.Widzial ktoś kiedyś dziewczynę której sie podoba sex analny?
Ja sie nie spotkalem z taką ktora by to robila chetnie i zaczynam sadzic ze one nie istnieją.
To masz małe szanse na te mityczne 26. Podobno największe korniszony (wg statystyk) są w Ekwadorze. Średnia to 19Konkretny sex konkretny facet konkretny sprzęt minimum 26 cm
Ówno w majonezieZanim wsadzisz, pomyśl, co wyciągniesz!
Hmmmmmm..... Jak mawiają mędrcy "orgazm zaczyna się w głowie".Z tym się z tobą zgodzę większość ma różdżkę ale wogóle nie potrafią się nią posługiwać....