My zaczynamy od klasycznego seksu. Podniecenie i orgazm sprawia że wszystko mi się rozluźnia. Tyłek jest wtedy elastyczniejszy. Zresztą potrafię się tak rozluźnić, że w cipę mieści mi się dłoń. Wtedy fisting też jest mega orgazmicznyJa z kobieta probowalismy w tylek raz z jej inicjatywy, duzo lubrykantu ale nawet nie wszedlem caly, fakt ze mega ciasno skonczylo sie na kilku wsadzeniach i krwawieniu dnia nastepnego bo troche ja porozrywalem. Oboje chcielismy sprobowac ale raczej nie wrocimy do tego
Dokładnie, każdy jest inny i co innego lubi. Ważne aby zgrać się i aby seks był przyjemny dla obu stron.Prawda jest taka jak ze wszystkim , anal to nie zupa pomidorowa, nie wszyscy muszą go lubić. Są kobiety które uwielbiają i mają orgazm podczas seksu analnego, są takie które robią to dla swojego partnera i same z tego nie mają żadnej satysfakcji i są takie które nie lubią bo np. sprawia im to ból lub dyskomfort....
Uwierz mi że istnieją,a przy odpowiednim przygotowaniu i nawilżeniu,rozmiar jak napisałeś/chuja/ naprawdę niema znaczeniaIstnieć na pewno istnieją, ale to wszystko kwestia tego co kto lubi.
Lub w tym przypadku wielkość chuja ma znaczenie
Ja tak i to w obie strony Oralnie teżCzy wszyscy faceci lubią seks analny?
A rimming?Uwierz mi że istnieją,a przy odpowiednim przygotowaniu i nawilżeniu,rozmiar jak napisałeś/chuja/ naprawdę niema znaczenia
To też jak najbardziej normalne,i lubiane przez obie strony,no chyba niema kogoś kto nie lubi być tam lizanymA rimming?
A jak ciasniutko przy tymJa lubię bardzo.
Orgazmy są super.
Ale trzeba przygotowania podniecenia lizania paluszków oliwki...a potem odlot