A podobno nie różdżka czyni magikiemOd razu widać że musisz mieć małego w spodenkach. Według danych opini co 7 facet ma powyżej 22cm a ty. ?
A podobno nie różdżka czyni magikiemOd razu widać że musisz mieć małego w spodenkach. Według danych opini co 7 facet ma powyżej 22cm a ty. ?
Nie. Ale temat się pojawił i w wyszło, że już mi się zdarzały takie doświadczenia.Robiłaś to z kimś będąc z nim?
Oj ! Coś nie bardzo w to wierzę .Hej ja uwielbiam anal lubię gdy facet tam kończy a jeszcze lepszy jest sex gdy trzech mnie posuwa we wszystkie dziury i kończą ostro analnym ....
Z tym się z tobą zgodzę większość ma różdżkę ale wogóle nie potrafią się nią posługiwać....A podobno nie różdżka czyni magikiem
Zgodzę się z Tobą, ale pamiętaj takie przytyki działają w dwie strony, to tak jak dużo jest ładnych kobiet, a w łóżku zachowują się jak kłodyZ tym się z tobą zgodzę większość ma różdżkę ale wogóle nie potrafią się nią posługiwać....
I tu znów z pewnością masz rację.....Zgodzę się z Tobą, ale pamiętaj takie przytyki działają w dwie strony, to tak jak dużo jest ładnych kobiet, a w łóżku zachowują się jak kłody
A w trzeciej finalLubię, nawet bardzo. A najbardziej obie dziurki naraz.
Lubię, nawet bardzo. A najbardziej obie dziurki naraz.
Twierdzisz , że lubisz być dogłębnie analizowana przez facetówJa bardzo lubię być przeANALizowana
Pytanie do Pań proszę o radę jak namówić żonę na anal jakich argumentów użyć kiedyś o tym rozmawialiśmy ale była na nie a ja bym chciał spróbować jak się za to zabrać ?
I widzisz, moze jak sie zgodzisz to i ona tez? WartoTeż tak uważam kiedyś rozmawialiśmy to zapytała mnie czy chciałbym mieć coś w tyłku
Nie namawiać. Jeśli nie chce i argumentuje swoją niechęć, zaakceptuj to. Fakt, że "ty chcesz spróbować" to połowa sukcesu- ewidentnie druga połowa nie chce, wystarczy to uszanowaćPytanie do Pań proszę o radę jak namówić żonę na anal jakich argumentów użyć kiedyś o tym rozmawialiśmy ale była na nie a ja bym chciał spróbować jak się za to zabrać ?
Napierw porozmawiaj dlaczego nie chce. Może kiedyś próbowała i bolało?Pytanie do Pań proszę o radę jak namówić żonę na anal jakich argumentów użyć kiedyś o tym rozmawialiśmy ale była na nie a ja bym chciał spróbować jak się za to zabrać ?
Coś w tym jest. Moja żona też na początku podchodził do tego z dystansem... w tej chwili bardziej lubi mieć zerznieta dupke niż cipeczke.Kobiety nawet nie wiedzą, że można to lubić. Dla mnie osiągnięcie orgazmu analnego było nie do ogarnięcia psychicznie, a tu masz! Magia! Większość kobiet potrzebuje wyzbyć się uprzedzeń zahamowań i lęku, no i generalnie wymaga to przygotowania, żeby było komfortowo. Na pewno kobieta musi należeć do otwarych, elastycznych (o psychice mówię ). Warto wspomnieć partnerce, że chciałbyś tego z nią spróbować i zachęcić do przemyślenia sprawy. Dużo kobiet zaczyna od jednego palca w czasie stosunku, a potem chce więcej