Najpierw niech się Pan zapozna z definicją słowa rozkaz, na pewno nie rozkazuje się nikomu używając słowa "można...". Pozwolę sobie wytłumaczyć ten skomplikowany żarcik, którego ewidentnie Pan nie zrozumiał. Jest to forum, i ludzie tutaj dyskutują na różne tematy, pytanie zadane w tym temacie jest zarazem trudne, bo nikt nie wie co robią 'wszyscy', a zarazem łatwe bo wydaje się że każdy facet to robi, a jeśli mówi że nie robi to znaczy, że kłamie (uwaga, piszę to również półżartem, proszę nie brać tego serio), siłą rzeczy więc uznaje że najłatwiej przyznać że każdy i nie ma co dalej dyskutować, co wyraziłem w formie żartu, jak widać dość trudnego do zrozumienia. Oczywiście każdy może dyskutować tutaj i gdzie indziej na jakie tematy chce i jak długo chce, nie odbieram nikomu do niczego prawa, bo jestem bardzo toleranvyjny, jak również nie mam takiej mocy sprawczej by coś komuś zabraniać .
Następnym razem dodam uśmieszek, żeby moja myśl była bardziej zrozumiała dla szerokiego grona odbiorców.
Cool
Ostatnia edycja: