• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy kazdy facet się masturbuje?

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Osobiście znam może jednego faceta który jestem skłonny uwierzyć, że nigdy się nie masturbował... (wcale nie ksiądz xD). A 99% facetów (jak nie więcej) wg mnie to robi (robiło). Co do masturbacja przy partnerce to jest to spoko na jakiś kamerkach czy czymś pdoobym, a przy sobie to jest fajne jako taki podjudzacz ale raczej szybko się kończy ten etap razrywki i zaczyna się ciekawsza część 😛

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Każdy facet się masturbuje. Jedynie - zależnie od popędu, wieku, sytuacji rodzinnej, poglądów religijnych itp. zmienia się długość przerw pomiędzy. Faceci, którzy nie mają zahamowań i nauczyli się cieszyć swoją seksualnością robią to nawet i codziennie. Ci, którzy mają poczucie winy, uważają że to grzech itp. mogą się powstrzymywać, ale i tak robią to przynajmniej kilka razy w roku.

Mężczyzna

tpo

Podrywacz
Homo-sapiens jest jedyną istotą która ma przywilej do samo zaspokajania i dobrze bo byłoby znacznie więcej przestępstw i ludności na już mocno przeludnionej planecie.
Jest bardzo dużo gatunków zwierząt, które lepiej lub gorzej ogarniają masturbację, wiele małp ogarnia łapami, ssaki morskie -te szukają przedmiotów do pomocy, koniowate dają radę pocierając o brzuch, podobnie jakieś rogate, jelenie a przykład. Psowate też chętnie próbują. I pewno wiele innych. Jest masa filmów w necie z takimi zabawami. 😉

Choć mogę się zgodzić, że człowiek jest w tym najlepszy. 🤩

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Gdy pierwszy raz poznałem masturbację, to wydawało mi się, że odkryłem jakieś niezwykłe super moce i że jestem cudownym wynalazcą :)
Potem się dowiedziałem, że wszyscy to robią. To znaczy może nie dosłownie "wszyscy", ale większość - ja nie poznałem jeszcze faceta, który by tego nie robił przynajmniej od czasu do czasu.

Mężczyzna

Szar

Biegły Uwodziciel
Homo-sapiens jest jedyną istotą która ma przywilej do samo zaspokajania
Nie.

Jest bardzo dużo gatunków zwierząt, które lepiej lub gorzej ogarniają masturbację
Dodałbym jeszcze, że delfiny i szympansy uprawiają też seks wyłącznie dla przyjemności. Ba - delfiny potrafią nawet gwałcić zbiorowo, ale umieją też podarować prezent, aby się przypodobać.