Dlatego naszła mnie ochota i się zabawiamRaczej nie ma faceta który by tego nie robił
Dlatego naszła mnie ochota i się zabawiamRaczej nie ma faceta który by tego nie robił
Część ludzi jest aseksualna - wśród nich są też mężczyźni. Więc oni tego nie robią.Raczej nie ma faceta który by tego nie robił
Nawet musisz a mi sprawiłoby to wielką przyjemnośćA czy jakiś facet masturbuje sie przed swoja dziewczyną?
Nie wiem czy mogę o to poprosic.
Ja z przyjemnościąProsić zawsze możesz, im ładniej tym lepszy skutek
Jednak chyba większość facetów odmówi
Każdy to robił, ale nie każdy to ciągle ponawia.Raczej nie ma faceta który by tego nie robił
Tak.Cześć,
Jestem tutaj nowa.
Mam 18, więc pełnoletnia sle trochę malo doświadczona.
Pytanie, jak sadzicie, czy kazdy facet się masturbuje?
XOXO
Kaśka
Owszem, dlaczego nie. Chociaż wolę jak mi handjob robi partnerka. Ale czasem, jak jesteśmy daleko robię to do jej zdjęć i filmuję, potem posyłam jej takie filmiki.A czy jakiś facet masturbuje sie przed swoja dziewczyną?
Nie wiem czy mogę o to poprosic.
Coś zatem jest ze mną nie tak.Każdy zdrowy facet to robi . Ten co mówi że nie to może kłamać albo coś z nim jest nie tak.
No, a nie....Coś zatem jest ze mną nie tak.
Jest bardzo dużo gatunków zwierząt, które lepiej lub gorzej ogarniają masturbację, wiele małp ogarnia łapami, ssaki morskie -te szukają przedmiotów do pomocy, koniowate dają radę pocierając o brzuch, podobnie jakieś rogate, jelenie a przykład. Psowate też chętnie próbują. I pewno wiele innych. Jest masa filmów w necie z takimi zabawami.Homo-sapiens jest jedyną istotą która ma przywilej do samo zaspokajania i dobrze bo byłoby znacznie więcej przestępstw i ludności na już mocno przeludnionej planecie.
Nie.Homo-sapiens jest jedyną istotą która ma przywilej do samo zaspokajania
Dodałbym jeszcze, że delfiny i szympansy uprawiają też seks wyłącznie dla przyjemności. Ba - delfiny potrafią nawet gwałcić zbiorowo, ale umieją też podarować prezent, aby się przypodobać.Jest bardzo dużo gatunków zwierząt, które lepiej lub gorzej ogarniają masturbację
I w punkt, a i także kontakty w ramach tej samej płci, bo jak tu powiedzieć homoseksualne?Nie.
Dodałbym jeszcze, że delfiny i szympansy uprawiają też seks wyłącznie dla przyjemności. Ba - delfiny potrafią nawet gwałcić zbiorowo, ale umieją też podarować prezent, aby się przypodobać.
Trudno powiedzieć czy każdyCześć,
Jestem tutaj nowa.
Mam 18, więc pełnoletnia sle trochę malo doświadczona.
Pytanie, jak sadzicie, czy kazdy facet się masturbuje?
XOXO
Kaśka