Dlatego naszła mnie ochota i się zabawiamRaczej nie ma faceta który by tego nie robił![]()

Dlatego naszła mnie ochota i się zabawiamRaczej nie ma faceta który by tego nie robił![]()
Część ludzi jest aseksualna - wśród nich są też mężczyźni. Więc oni tego nie robią.Raczej nie ma faceta który by tego nie robił
Nawet musisz a mi sprawiłoby to wielką przyjemnośćA czy jakiś facet masturbuje sie przed swoja dziewczyną?
Nie wiem czy mogę o to poprosic.
Ja z przyjemnościąProsić zawsze możesz, im ładniej tym lepszy skutek
Jednak chyba większość facetów odmówi
Każdy to robił, ale nie każdy to ciągle ponawia.Raczej nie ma faceta który by tego nie robił![]()
Tak.Cześć,
Jestem tutaj nowa.
Mam 18, więc pełnoletniasle trochę malo doświadczona
.
Pytanie, jak sadzicie, czy kazdy facet się masturbuje?
XOXO
Kaśka
Owszem, dlaczego nie. Chociaż wolę jak mi handjob robi partnerka. Ale czasem, jak jesteśmy daleko robię to do jej zdjęć i filmuję, potem posyłam jej takie filmiki.A czy jakiś facet masturbuje sie przed swoja dziewczyną?
Nie wiem czy mogę o to poprosic.
Coś zatem jest ze mną nie tak.Każdy zdrowy facet to robi . Ten co mówi że nie to może kłamać albo coś z nim jest nie tak.
Jest bardzo dużo gatunków zwierząt, które lepiej lub gorzej ogarniają masturbację, wiele małp ogarnia łapami, ssaki morskie -te szukają przedmiotów do pomocy, koniowate dają radę pocierając o brzuch, podobnie jakieś rogate, jelenie a przykład. Psowate też chętnie próbują. I pewno wiele innych. Jest masa filmów w necie z takimi zabawami.Homo-sapiens jest jedyną istotą która ma przywilej do samo zaspokajania i dobrze bo byłoby znacznie więcej przestępstw i ludności na już mocno przeludnionej planecie.
Nie.Homo-sapiens jest jedyną istotą która ma przywilej do samo zaspokajania
Dodałbym jeszcze, że delfiny i szympansy uprawiają też seks wyłącznie dla przyjemności. Ba - delfiny potrafią nawet gwałcić zbiorowo, ale umieją też podarować prezent, aby się przypodobać.Jest bardzo dużo gatunków zwierząt, które lepiej lub gorzej ogarniają masturbację
I w punkt, a i także kontakty w ramach tej samej płci, bo jak tu powiedzieć homoseksualne?Nie.
Dodałbym jeszcze, że delfiny i szympansy uprawiają też seks wyłącznie dla przyjemności. Ba - delfiny potrafią nawet gwałcić zbiorowo, ale umieją też podarować prezent, aby się przypodobać.
Trudno powiedzieć czy każdyCześć,
Jestem tutaj nowa.
Mam 18, więc pełnoletniasle trochę malo doświadczona
.
Pytanie, jak sadzicie, czy kazdy facet się masturbuje?
XOXO
Kaśka