O tym właśnie wyżej mówiłem: seks i masturbacja to niezależne rzeczy, które się uzupełniają. Amen!Po prostu nieraz mam ochotę na zabawę sam na sam i już.
DokładnieJa mam wrażenie, że im więcej sexu, tym więcej chcę
Ale dobrze wiedziec, ze nie tylko ja tak mam
Jestem wolnym czlowiekiem.Robie to co sam uwazam za sluszne.Nikt nie ma prawa mowic mi,co mam robic.Z w/w powodow,prosze o nie pisanie pod moim adresem tego typu polecen.Temat jest komiczny.Jezeli ktos tego nie widzi,nie rozumie,to ja na to juz nic nie poradze.Widzę, że zajebiście ci się nudzi... Skończ gościu zaśmiecać forum.
100% facetów to robi nie każdy ma odwge się przyznać nawet przy swojej partnerce czy dla swojej partnerki. Czasem to import wodzą fantazji czasem co innego ale nie ma faceta co by tego nie robił. Meska natura niezaspokojonaCześć,
Jestem tutaj nowa.
Mam 18, więc pełnoletnia sle trochę malo doświadczona.
Pytanie, jak sadzicie, czy kazdy facet się masturbuje?
XOXO
Kaśka
Mogę pokazać, zapraszamHaha.
Z chęcią bym zobaczyła jak to robia moi kumple....����
Tak? Impotent też? Facet bez dłoni też? Durny temat i większość durnych odpowiedzi.Myślę że każdy.
Może nie każdy ,ale na pewno większośćCześć,
Jestem tutaj nowa.
Mam 18, więc pełnoletnia sle trochę malo doświadczona.
Pytanie, jak sadzicie, czy kazdy facet się masturbuje?
XOXO
Kaśka
A ja mam odwrotniePostawienie seksu i masturbacji w jednej linii jest troszkę uproszczeniem. Każdy człowiek ma potrzebę realizacji swoich potrzeb seksualnych, bo taką mamy naturę i to faktycznie nie podlega dyskusji. Należałoby zadać pytanie czy ktoś mający dostęp do wystarczającej ilości seksu nadal potrzebuje się masturbować oraz czy ktoś, kto często się masturbuje nadal potrzebuje seksu? Tak więc odpowiadając na pytanie autorki tematu to myślę, że zarówno facet, jak i kobieta, którzy współżyją odpowiednio często nie potrzebują się masturbować, czego jestem żywym przykładem
Zgadzam się z TobąRaczej nie ma faceta który by tego nie robił
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Czy Panie fantazjują o wykładowcach i nauczycielach? | Fantazje erotyczne | 2 | |
Z | Panowie w leginsach sexi czy unsexi | Seks | 11 | |
Czy miłość wystarczy żeby być razem? | Związki | 6 | ||
G | Czy są tu kobiety? | Seks | 1 | |
Czy mężczyźni są łatwi? | Seks | 73 |