• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy jesteście zadowoleni ze swojego życia seksualnego ?

Mężczyzna

Shadown85plwro

Nowicjusz
Wyczuj dobry moment na rozmowę, żebyście oboje byli w dobrym nastroju, opowiedz czego Ci brakuje - rozmowy, dotyku, czułości. Nie atakuj, nie naciskaj, mów o swoich odczuciach i daj jej przestrzeń i czas żeby mogla się do tego na spokojnie odnieść. Może właśnie potrzebuje rozmowy, a że nie wie jak się do tego zabrać ucieka w bieganie.
Zawsze najlepszym rozwiązaniem jest rozmowa.

Mężczyzna

eksperymentator

Podrywacz
Ja ostatnio wcale nie mam seksu , moja partnerka ma 28lat ja 10 lat więcej , od kilku miesięcy w ogóle się nie bzykamy ani dotykamy.. mi cholernie tego brakuje ! Robię jej zdjęcia z ukrycia żeby później sobie walić na jej zdjęcia .. ona lubi chodzić bez majtek , wieczorami jak idzie biegać to zakłada same legginsy bez majtek i tak idzie biegać , myślę ze może mieć kogoś na boku dlatego mi już nie daje , ja z tego szału braku seksu myślę nawet o zdradzie
Jeżeli biega bez majtek a tobie nie daje się dotknąć to już się nie wysilaj tylko szukaj prywatnego detektywa który zrobi jej z tym drugim odpowiednie fotki. Otwieraj nowe konto w banku przenoś kasę i wal do adwokata. (mój sąsiad miał identycznie)😟

Mężczyzna

Kundelek51

Seks Praktykant
Z góry i natychmiast przepraszam . Jestem tu nowa . Podejrzewam, że podobnych tematów było sporo a w dodatku umieszczam go być może w niewłaściwym miejscu .Mam nadzieję, że jeśli nabroiłam, to moderator zrobi z tym porządek . :)
Ale wyjaśniam też o co mi chodzi .
Jako neofitka pilnie czytam wiele opowiadań erotycznych i postów w różnych tematach.
Wyszło mi na to, że większość bohaterek opowiadań są jak lwice w okresie rui - wiecznie podniecone, mokre, chętne , mające po pięć orgazmów jeden po drugim . Z kolei panowie są jak jelenie na jesiennym rykowisku - waleczni , szybko gotowi do działania , bez problemów z erekcją stawiający na baczność swoje wielkie członki a na koniec zalewający swoje samice ogromnymi porcjami nasienia.
No to wobec tego ja jestem seksualna inwalidka .
Zacznijmy od słynnego orgazmu. Przeważnie mam go wtedy , gdy sama sobie zrobię dobrze. Mężczyźni też mi go czasem dają ale przede wszystkim umiejętnymi pieszczotami palcami , ustami i językiem. Przy penetracji klapa. Owszem orgazm mi się zdarza, jak facet bierze mnie np. od tyłu w pozycji "na pieska" a ja sobie pomogę od przodu własnymi paluszkami.
Czy muszę mieć orgazm ? Obywam się. Bez orgazmu też bywa przyjemnie i mam z seksu przyjemność i satysfakcję .
Czy bywa też niezbyt przyjemnie ?
Ano zdarza się . Zresztą najczęściej z mojej winy, bo wkopuję się w jakieś wątpliwe sytuacje. Wtedy bywa tak, że facet mnie posuwa a po mojej głowie krąży myśl , kiedy on wreszcie skończy.
Ocena końcowa - w skali od 1 do 6 oceniam swój seks na plus 4 .
Może zechcecie napisać, jak to jest u Was ?
Ja jestem zadowolony i moja Pani też.Robię wszystko na co ma ochotę.

Mężczyzna

Slawek1973

Cichy Podglądacz
Cześć :) W sumie to wszedłem tu, żeby się pochwalić. Mam 52 lata, żona 49, parą jesteśmy od 32 lat. Wczorajsza, ok 40 minutowa sesja w łóżku: na początek orgazm łechtaczkowy - oralnie, potem w pozycji misjonarskiej wielokrotny orgazm pochwowy (3-4 szczytowania, bo stwierdziła że ciężko było jej to liczyć - ja wyczułem trzy) następnie palcami doprowadziłem ją do orgazmu z pkt G, który jak zwykle dosłownie ją wykończył. Gdy już doszła do siebie zakończyłem własnym, w pozycji na łyżeczkę. Bawimy się tak kilka razy w tygodniu :)

Mężczyzna

bigboy666

Erotoman
Jeżeli twierdzisz, że wszystkie porażki i sukcesy są wyłącznie wynikiem naszych decyzji to jesteś skończonym idiotą. Wielokrotnie w życiu miałem pod górkę z powodu CUDZYCH decyzji.

Gdyby każdy dostawał to, na co zasłużył to wielu biednych powinno już być milionerami, a wielu bogatych gnić w pierdlu lub smażyć się na krześle.
Sorki że wracam do dyskusji po tak długim czasie. Masz kolego pełną rację. Twierdzenie, że każdy jest kowalem własnego losu to debilizm świadczący o brakach intelektualnych. Z drugiej strony, może być coś w przekonaniu, że akurat niektórzy dostają to, na co zasłużył w kwestiach związanych z miłością i seksem.

Mężczyzna

bigboy666

Erotoman
Chcę rozszerzyć poprzednią wypowiedź. Tak, z seksem jest bardzo dobrze. Ba, zawsze u nas było z tym dobrze, ale przed czterdziestka jest lepiej niż przed trzydziestka. Po prostu jesteśmy już bardziej świadomi swoich potrzeb seksualnych i bardziej otwarci na różnego rodzaju eksperymenty. Chyba też częściowo pozbyliśmy się niektórych hamulców. Nie ukrywam, że to ja inicjuje pewne urozmaicenia, ale żona dołącza się chętniej niż kiedyś. Czuję, że to dobry czas dla nas jeśli chodzi o seks.

Mężczyzna

stroiczek

Instruktor seksu
Z drugiej strony, może być coś w przekonaniu, że akurat niektórzy dostają to, na co zasłużył w kwestiach związanych z miłością i seksem.
Przebywanie w silnie znaskulinizowanych lokalizacjach nie sprzyja zasłużeniu sobie na tzw. miłość. Te lokalizacje to np. miasta powiatowe, byłe miasta wojewódzkie, cała polska wieś, miasta na Górnym Śląsku. Nie wiem, czy dziewczęta są mądrzejsze od samotników, że stamtąd uciekają. Może po prostu bardziej są potrzebne poza tymi terytoriami marazmu.
Jednak nie tylko Białorusini i Ukraińcy, ale także Hindusi i Nigeryjczycy potrafią sobie poradzić w Warszawie i odnaleźć tu swoje miejsce do życia. Są kowalami własnego losu.

Mężczyzna

bigboy666

Erotoman
Zatem cała Polska do Warszawy, by z Białołęki do Mokotowa jechało się nie ponad godzinę, tylko dwie xD No ale przynajmniej ciupciania będzie więcej!

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry