K
Kataryna
Guest
Tak jestem zadowolona.
A to z ciekawości, co się zmieniło ? Większa swoboda teraz ?Kiedyś nie byłam. Teraz po rozwodzie jak najbardziej![]()
Ja od czasu do czasu chciał bym mieć w łóżku taką ździrę z którą można było by zrobić o wiele więcej...Tak 7/10.
Mamy odmienne temperamenty. Ja mogłabym codziennie, jemu tyle do szczęścia nie trzeba.
Poza tym mam dużo większe doświadczenie i mniejsze blokady przed brutalnością czy byciem uległa. On mimo wszystko jest dużo bardziej...waniliowy.
Zdecydowanie tak. I większa częstotliwość. Nie mówiąc o spełnianiu fantazji.A to z ciekawości, co się zmieniło ? Większa swoboda teraz ?![]()
O Pani jak ja bym Panią i z Panią....Zdecydowanie tak. I większa częstotliwość. Nie mówiąc o spełnianiu fantazji.
To spytam jesteś tak szczęśliwa z jednym partnerem ( mężem) czy coś innegoJestem zadowolona, jestem kosmicznie zadowolona. Nie wiedziałam że można w ogóle się tak czuć. Czasami myślę, że to nielegalne.
Seks codziennie, często więcej niż raz na dzień. Zawsze orgazm, często więcej niż raz. Cała otoczka, flirty, podgrzewanie atmosfery, poczucie że jest się pragnionym... Moje ulubione.
Ale oczywiście, do kolorowo być nie może... Wcześniej to była jakaś żenada, pasmo dziwnych podrygów, a nie seksu.
To znaczy jakichJa mam ambiwalentne uczucia. Z jednej strony jak to się mówi nie mam na co narzekać, bo uprawiam seks dość często. Z drugiej strony seks stał się dla mnie niewystarczający, z czego ona również zdaje sobie sprawę, z przyczyn niezależnych od nas, dla jasności.
Tak, z jednym.To spytam jesteś tak szczęśliwa z jednym partnerem ( mężem) czy coś innego
Czyli się dobrze dopasowaliście. Ja niestety zaufałem obecnej żonie i czekałem z sexem do ślubu i to była moja porażka. Niestety dla mnie zbyt rzadko. I za mało eksperymentów tylko monotonia 3 pozycję max 4 i było by tego na tyle. Lodzik nieestetyczny minetka nieestetycznaTak, z jednym.
Dla mnie bardzo ważne jest połączenie psychiczne, zrozumienie ciał, wychodzi nam to bardzo naturalnie. Ja podczas seksu nie jestem w stanie myśleć o innych rzeczach, wydaje mi się że nie myślę wcale. Tylko czuję.
A czemu wcześniej żenada inny facet ????To spytam jesteś tak szczęśliwa z jednym partnerem ( mężem) czy coś innego
A czemu wcześniej to była żenada ??? Inny facet ???Jestem zadowolona, jestem kosmicznie zadowolona. Nie wiedziałam że można w ogóle się tak czuć. Czasami myślę, że to nielegalne.
Seks codziennie, często więcej niż raz na dzień. Zawsze orgazm, często więcej niż raz. Cała otoczka, flirty, podgrzewanie atmosfery, poczucie że jest się pragnionym... Moje ulubione.
Ale oczywiście, do kolorowo być nie może... Wcześniej to była jakaś żenada, pasmo dziwnych podrygów, a nie seksu.
Niepełnosprawność, która ogranicza możliwe pozycje do 3 i częstotliwość ze względu na losowo pojawiający się dyskomfort. Niestety z wiekiem choroba się rozwija i mocniej ogranicza jej ruchy.To znaczy jakich
Ha ha ha słuszniejestem spawaczem coś o tym wiem bo spawam w jednej pozycjiNiepełnosprawność, która ogranicza możliwe pozycje do 3 i częstotliwość ze względu na losowo pojawiający się dyskomfort. Niestety z wiekiem choroba się rozwija i mocniej ogranicza jej ruchy.