Nieraz czytałem na forach opinie kobiet, że kobiecie najlepiej zrobi minetę inna kobieta, bo tylko inna kobieta tak dobrze zna kobiecą wrażliwość i anatomię.
Nieraz czytałem na forach opinie kobiet, że kobiecie najlepiej zrobi minetę inna kobieta, bo tylko inna kobieta tak dobrze zna kobiecą wrażliwość i anatomię.
wydaje mi się że tak, bo ja na przykład jak robię loda to robię go tak jak sam bym chciał mieć zrobionego. od technicznej strony wiem co i jak ma być zrobione żeby było dobrze.
Jak dla mnie również świadomość na wpływ, lub część wizualna.
Trzeba byłoby doświadczyć i ocenić tylko samo doświadczenie loda i warunkach nieświadomości i bez wizualki
Miałem przygode kiedyś w pracy
Zorientowal się dopiero,gdy dochodząc uchwyciłem twarz w dłonie i poczułem pod palcami...twardy zarost... Już tryskalem...
Zorientowałem się że to osoba transm Była już po zabiegach chirurgicznych,a podawane hormony ukształtowały niezły tyłek.
Pozwoliłem Jej zrobić mi dobrze jeszcze dwa razy
Miała świetne wyczucie
Miałem przygode kiedyś w pracy
Zorientowal się dopiero,gdy dochodząc uchwyciłem twarz w dłonie i poczułem pod palcami...twardy zarost... Już tryskalem...
Zorientowałem się że to osoba transm Była już po zabiegach chirurgicznych,a podawane hormony ukształtowały niezły tyłek.
Pozwoliłem Jej zrobić mi dobrze jeszcze dwa razy
Miała świetne wyczucie
Jak dla mnie również świadomość na wpływ, lub część wizualna.
Trzeba byłoby doświadczyć i ocenić tylko samo doświadczenie loda i warunkach nieświadomości i bez wizualki
Dokładnie. Trzeba by było zrobić wiele testów gdzie obciagany penis nie wiedziałby kto właśnie zajmuje się jego przyrodzeniem. Czyli zasłonięcie oczu. A na koniec ocena jak dobrze było. Bo uważam podobnie że świadomość i wizualia mogą mieć wielki wpływ na to
Opisaliście to Panowie niezwykle rzeczowo,znać że z dużym przemyśleniem
Co do mnie,to do mistrzostwa w meskim feliato,mam marne szanse: jak mniemam na podstawie swoich małych doswiadczen,- glownie nieudanych. Nieudanych gdyż konieczne było,aby kolega pomagał w tym używając reki
Co do mnie,to do mistrzostwa w meskim feliato,mam marne szanse: jak mniemam na podstawie swoich małych doswiadczen,- glownie nieudanych. Nieudanych gdyż konieczne było,aby kolega pomagał w tym używając reki
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.