• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy gej obciąga lepiej niż kobieta?

Mężczyzna

Nieobdarzony

Nowicjusz
Miałem przygode kiedyś w pracy
Zorientowal się dopiero,gdy dochodząc uchwyciłem twarz w dłonie i poczułem pod palcami...twardy zarost... Już tryskalem...
Zorientowałem się że to osoba transm Była już po zabiegach chirurgicznych,a podawane hormony ukształtowały niezły tyłek.
Pozwoliłem Jej zrobić mi dobrze jeszcze dwa razy
Miała świetne wyczucie

• Love
Reactions: tpo
Mężczyzna

lubielody18

Nowicjusz
Miałem przygode kiedyś w pracy
Zorientowal się dopiero,gdy dochodząc uchwyciłem twarz w dłonie i poczułem pod palcami...twardy zarost... Już tryskalem...
Zorientowałem się że to osoba transm Była już po zabiegach chirurgicznych,a podawane hormony ukształtowały niezły tyłek.
Pozwoliłem Jej zrobić mi dobrze jeszcze dwa razy
Miała świetne wyczucie
Uwielbiam to robić słyszałem też nie raz że super lepiej niż niejedna laska

Mężczyzna

Penioryk

Seks Praktykant
Jak dla mnie również świadomość na wpływ, lub część wizualna.
Trzeba byłoby doświadczyć i ocenić tylko samo doświadczenie loda i warunkach nieświadomości i bez wizualki

Dokładnie. Trzeba by było zrobić wiele testów gdzie obciagany penis nie wiedziałby kto właśnie zajmuje się jego przyrodzeniem. Czyli zasłonięcie oczu. A na koniec ocena jak dobrze było. Bo uważam podobnie że świadomość i wizualia mogą mieć wielki wpływ na to

Mężczyzna

Nieobdarzony

Nowicjusz
Opisaliście to Panowie niezwykle rzeczowo,znać że z dużym przemyśleniem
Co do mnie,to do mistrzostwa w meskim feliato,mam marne szanse: jak mniemam na podstawie swoich małych doswiadczen,- glownie nieudanych. Nieudanych gdyż konieczne było,aby kolega pomagał w tym używając reki

Mężczyzna

lubielody18

Nowicjusz
Co do mnie,to do mistrzostwa w meskim feliato,mam marne szanse: jak mniemam na podstawie swoich małych doswiadczen,- glownie nieudanych. Nieudanych gdyż konieczne było,aby kolega pomagał w tym używając reki
Tobie pomagał kolega używając ręki ciekawe

Mężczyzna

lubielody18

Nowicjusz
Tobie pomagał kolega używając ręki ciekawe
Opiszesz po krutce
Opiszesz pokrotce

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry