• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy gej obciąga lepiej niż kobieta?

Mężczyzna

Nieobdarzony

Seks Praktykant
Za pierwszym raz,z połykiem oczywiscie,przy drugi wieczorze 3razy,ale trzeciego strzału nie oddał,nie był juz na silach- wypiliśmy sporą ilość alkoholu

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Na innym forum o tej samej tematyce jest osobny dział "Mniejszości seksualne" - i miejsce na tematy takie jak ten jest właśnie w takim dziale.
Może by i tutaj utworzyć taki dział grupujący takie tematy?

Mężczyzna

ganymed

Nowicjusz
Nie wiem czy to jakkolwiek zalezy od plci, mnie lepiej jednak dziewczyny, ale tylko bedace we mnie zakochane/w zwiazkach i to dajace z siebie na pierwszym etapie wszystko xD przez caly zwiazek raczej swietne, ale w takich momentach nieziemskie! Panowie po prostu nigdy nie osiagneli u mnie tego levelu, byc moze z innego powodu niz bycie panami. Ale maja nieraz zajebista technike i wyczucie, znają wszystkie ciekawe miejsca u faceta, nie krępują się na chama lizać niżej wyżej, deepthroat bez marudzenia xD No i dochodzi efekt psychologiczny - dla mnie piorunujące, jak już ktoś mi dogadza na klęczkach zalozmy, a jeszcze jak do tego ktos, kto nie powinien tego robic? Jazzda ... XD