• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy gej obciąga lepiej niż kobieta?

Mężczyzna

Nieobdarzony

Podrywacz
Za pierwszym raz,z połykiem oczywiscie,przy drugi wieczorze 3razy,ale trzeciego strzału nie oddał,nie był juz na silach- wypiliśmy sporą ilość alkoholu

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Na innym forum o tej samej tematyce jest osobny dział "Mniejszości seksualne" - i miejsce na tematy takie jak ten jest właśnie w takim dziale.
Może by i tutaj utworzyć taki dział grupujący takie tematy?

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Nie wiem czy to jakkolwiek zalezy od plci, mnie lepiej jednak dziewczyny, ale tylko bedace we mnie zakochane/w zwiazkach i to dajace z siebie na pierwszym etapie wszystko xD przez caly zwiazek raczej swietne, ale w takich momentach nieziemskie! Panowie po prostu nigdy nie osiagneli u mnie tego levelu, byc moze z innego powodu niz bycie panami. Ale maja nieraz zajebista technike i wyczucie, znają wszystkie ciekawe miejsca u faceta, nie krępują się na chama lizać niżej wyżej, deepthroat bez marudzenia xD No i dochodzi efekt psychologiczny - dla mnie piorunujące, jak już ktoś mi dogadza na klęczkach zalozmy, a jeszcze jak do tego ktos, kto nie powinien tego robic? Jazzda ... XD