• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy gej obciąga lepiej niż kobieta?

Mężczyzna

Image

Erotoman
Akceptacja? Po prostu.
No dobrze, tylko że wymagasz świata idealnego. Zawsze znajdzie się ktoś, kto naśmiewa się z otyłych, brzydkich czy ludzi o odmiennej orientacji seksualnej. Wydaje mi się, że kwestia braku akceptacji homoseksualistów, a już w szczególności biseksualistów, jest demonizowana. Komuś zależy na tym, by przydawać Polsce taką łatkę.

Kobieta

Pani855

Seks Praktykant
No dobrze, tylko że wymagasz świata idealnego. Zawsze znajdzie się ktoś, kto naśmiewa się z otyłych, brzydkich czy ludzi o odmiennej orientacji seksualnej. Wydaje mi się, że kwestia braku akceptacji homoseksualistów, a już w szczególności biseksualistów, jest demonizowana. Komuś zależy na tym, by przydawać Polsce taką łatkę.
A żyjesz w tych środowiskach, że masz takie zdanie? Jeśli tak i spotykasz się z akceptacją to jesteś szczęściarzem. Ja żyję w środowisku, znam osoby które w nim żyją i raczej żadna z nich nie powie, że to demonizowanie. Wiesz jak jest, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Nie ma co tu przeciągać liny.

Kobieta

Pani855

Seks Praktykant
Dodam też z przyczyn zawodowych wiem, że na szeroką skalę wcale nie jest kolorowo pod tym względem. Tak, wiem, że są miejsca na świecie, w których jest gorzej, ale skupiamy się teraz na Polsce. Nie, u nas nie jest kolorowo. Jak chcesz kontynuować wątek to zapraszam na priv, bo to nie miejsce na to.

Mężczyzna

Image

Erotoman
Dodam też z przyczyn zawodowych wiem, że na szeroką skalę wcale nie jest kolorowo pod tym względem. Tak, wiem, że są miejsca na świecie, w których jest gorzej, ale skupiamy się teraz na Polsce. Nie, u nas nie jest kolorowo. Jak chcesz kontynuować wątek to zapraszam na priv, bo to nie miejsce na to.
Z miłą chęcią. Odezwałem się.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry