• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy gej obciąga lepiej niż kobieta?

Kobieta

Ustieno

Seks Praktykant
2-Photoroom-png-Photoroom.png

Mężczyzna

Przypalove

Seks Praktykant
Raz w życiu facet robił mi loda, ciągnął jak odkurzacz. Po chwili byłem bliski orgazmu. Coś w tym jest. Ale i tak wolę kobiety. Niemniej - doświadczenie ciekawe

Mężczyzna

_povg_

Podrywacz
Przecież to nie o samo obciąganie/ciągnięcie chodzi, liczy się cała otoczka, kto to robi, jak wygląda, jak spogląda itd.
Wybieram opcję kobiecą albo w ogóle ;)

Mężczyzna

likedicks

Cichy Podglądacz
Facetowi łatwiej zaspokoić drugiego, bo doskonale wie jak to zrobić. Poza tym istotny jest aspekt psychologiczny. Facet, który ociąga kutasa drugiemu facetowi robi to, bo czerpie z tego ogromną seksualną rozkosz. W pełni aprobuje i afirmuje męskość partnera. To przecież daje się wyczuć. Ta akceptacja i widoczne podniecenie robiącego loda faceta sprawia, że pieszczony też bardziej się nakręca. Faceci robiący loda najczęściej traktują ten akt jak stosunek i dążą do orgazmu partnera. W większości przypadków podnieca ich wytrysk na twarz lub w ustach. Zatem w wychodxi na to, że facet lepiej zaspokoi oralnie faceta.

Mężczyzna

donaldziak

Nowicjusz
Oczywiście że faceci:)
Gdy ja obciągam to staram się to robić tak jak sam bym tego chciał.
Kobiety często robią to od niechcenia albo na odpierdol...

Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
Gej albo bi, z opowieści wiem tylko ale wydaje się że powinien lepiej, i to co widziałem z bliska potwierdzą mi ta teorie, ale napewno są panie które robią to perfekcyjnie be watpienia

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Nie mam pojęcia, jak obciąga gej.
Jestem zbyt niski, aby się o tym przekonać. Celem uzyskania erekcji, muszę nozdrzami wyczuć zapach damskiego łona. Podczas owulacji zapach ten jest odurzający. Jestem zwierzęciem i poddałem się imperatywom wynikającym z mojej natury.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Co wy macie za partnerki pisząc, że geje się przykładają do loda i robią to z pasją, a kobiety nie???
Nie wiem jak to geje robią, ale zdaje mi się że jest to kwestia pasji i robienia tego z uczuciem, a nie płuci

• Like
Reactions: tpo
Mężczyzna

Tomek Muzyk

Podrywacz
Aby odpowiedziec na to pytanie 100 facetom musiało by obciągnąc 100 kobie i facetów i ze statystyki by coś wyszło. Inaczej to pier...lenia o ilości cukru w cukrze. Słodkiego wieczoru :)

• Like
Reactions: tpo