no to na pewno sa dorbze dobrane...nokia napisał:niekoniecznie, moze byc od 2 do 5 , przynajmniej w wypadku moich tabletek , a do ginekologa to nawet nigdy nei zajrzałam, ale tabletki mam :wink:
jesli mas zginekologa w rodzinie ktory zrobił ci badania to sie zgodze nie sadze ze proszki ktore sama sobie wybrałas sa dobrze dobrane :>nokia napisał:wiem, nie ma znaczenia, moje są bardzo dobrze dobrane
żartujesz sobie chyba? Ty wiesz co by sie wtedy w organizmie działo? najlepiej jest jak juz sie ma dobre to miec je caly czas a jak nie ma sie dobrych to owszem mozna je zmienic nawet trzeba ale nie ze co miesiac inne bez przesadyFilip napisał:Mogą powodować suchość jak i wilgotność w pochwie, biegunkę, plamienia, gorszy nastrój, spadek libido, tycie i pewnie jeszcze sporo innych nieporządanych skutków. Sęk w tym, że trzeba je dobrze dobrać i tyle. Zresztą nawet takie dobrane mogą się okazać niedobre i wtedy trzeba zmieniać (a zmieniać można nawet przez kilka miesięcy z rzędu, aż się trafi na te dobre). Grunt to nie pozostawać przy takich co nie pasują w 100%, tylko męczyć lekarza żeby wypisywał inne.