• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czworokącik

Status
Zamknięty.
Mężczyzna

DarylDixon

Seks Praktykant
Takie trzy, jak one, mogłyby skutecznie ukrócić twoje przekonanie o długowieczności ci pisanej 😂
nie wątpię w ich umiejętności i zacięcie, nie mniej bardziej uznałbym, że może mi to pomóc w długowieczności, niż zaszkodzić. Coś jak hartowanie - potrafi przyprawić o zawał, a jednak wspomaga organizm

W

WhitePinkRed

Guest
nie wątpię w ich umiejętności i zacięcie, nie mniej bardziej uznałbym, że może mi to pomóc w długowieczności, niż zaszkodzić. Coś jak hartowanie - potrafi przyprawić o zawał, a jednak wspomaga organizm
😂 nawet Hugh Hefner kopnął w kalendarz a nie wiem czy dożył 90-tki także… 😜

W

WhitePinkRed

Guest
To może lepiej poczekaj na takie ogłoszenie, w którym nie będziesz sprowadzony do roli li tylko kandydata, ale równorzędnego partnera :D
Czyżby szykowała się dyskusja o równouprawnieniu?😃 bo nie wiem czy się zagrzewać już czy czekać chwilę😂

Status
Zamknięty.