• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czworokącik

Status
Zamknięty.
W

WhitePinkRed

Guest
Innymi słowy z tytułu można wywnioskować jakby ją ktoś na scenie pokroił a z treści nie wiadomo nawet jak te gacie sobie pocięła😄 żadnych fotek… z resztą, kto nie miał kiedyś problemu, żeby spodnie założyć, niech pierwszy rzuci kamieniem🤪

Mężczyzna

Image

Erotoman
Innymi słowy z tytułu można wywnioskować jakby ją ktoś na scenie pokroił a z treści nie wiadomo nawet jak te gacie sobie pocięła😄 żadnych fotek… z resztą, kto nie miał kiedyś problemu, żeby spodnie założyć, niech pierwszy rzuci kamieniem🤪
Bóg zapłać, myślałem, że nie będzie Ci się chciało tłumaczyć 😂

W

WhitePinkRed

Guest
A widzisz, akurat dzisiaj jestem miła, ale widzę, że zbyt miła. Żeby później nie było, że nie ostrzegałam. Z Wami jednak trzeba twardo😏

Mężczyzna

Wacław

Seks Praktykant
Próbowałem przebrnąć przez cały wątek ale się poddałem.... Jak mniemam wątek z czworokątem zakończył się tylko wątkiem?

Mężczyzna

DarylDixon

Seks Praktykant
Próbowałem przebrnąć przez cały wątek ale się poddałem.... Jak mniemam wątek z czworokątem zakończył się tylko wątkiem?
cała magia polega na tym, że nigdy nic nie wiadomo, zostaw swoją kandydaturę, a co będzie dalej tylko Ty się dowiesz. Obowiązuje omerta

Status
Zamknięty.