a ilu jeszcze takich nieświadomych jak ja czyha po kątachI jak ładnie strony lecą dalej
a ilu jeszcze takich nieświadomych jak ja czyha po kątachI jak ładnie strony lecą dalej
Jak kartki z kalendarzaI jak ładnie strony lecą dalej
Troszeczkę brakuje mi ‚punch line’ w tym artykule… ale ja już wcześniej mówiłam: potrzeba matką wynalazkówCo to zmienia w obliczu tego, że Maryla Rodowicz pocięta aż do krocza. https://www.msn.com/pl-pl/rozrywka/gwiazdy/maryla-rodowicz-pocięta-aż-do-krocza-przed-koncertem-rozegrał-się-koszmar/ar-AA1dHmFd?ocid=msedgntp&cvid=5460ea9eab4a4d5eb7f59eb5d6b4c7d5&ei=15
Po polsku proszę, ja po angielsku nie umiemTroszeczkę brakuje mi ‚punch line’ w tym artykule… ale ja już wcześniej mówiłam: potrzeba matką wynalazków
Bóg zapłać, myślałem, że nie będzie Ci się chciało tłumaczyćInnymi słowy z tytułu można wywnioskować jakby ją ktoś na scenie pokroił a z treści nie wiadomo nawet jak te gacie sobie pocięła żadnych fotek… z resztą, kto nie miał kiedyś problemu, żeby spodnie założyć, niech pierwszy rzuci kamieniem
Z jakimi Wami Wypisuję się z wszelkich grup, weź mnie nie obrażajA widzisz, akurat dzisiaj jestem miła, ale widzę, że zbyt miła. Żeby później nie było, że nie ostrzegałam. Z Wami jednak trzeba twardo
A weź sobie idź na drzewo z tymi łatkamiZ Wami, z Wami. Tylko Ty jesteś na czele tej grupy
Z Wami, z Wami. Tylko Ty jesteś na czele tej grupy
Ja się pod żadną grupę nie podpinam. Jestem jedyny w swoim rodzaju.A weź sobie idź na drzewo z tymi łatkami
Nonkonformizm jest trudną drogą, przyjacielu!Ja się pod żadną grupę nie podpinam. Jestem jedyny w swoim rodzaju.
Poczekaj najpierw zapoznam się z terminem.Nonkonformizm jest trudną drogą, przyjacielu!
Egzekucji?Poczekaj najpierw zapoznam się z terminem.
Nonkonformizmu. już wiem, tak taki trochę jestem sołri.Egzekucji?
cała magia polega na tym, że nigdy nic nie wiadomo, zostaw swoją kandydaturę, a co będzie dalej tylko Ty się dowiesz. Obowiązuje omertaPróbowałem przebrnąć przez cały wątek ale się poddałem.... Jak mniemam wątek z czworokątem zakończył się tylko wątkiem?
Pisz Pan na Berdyczówcała magia polega na tym, że nigdy nic nie wiadomo, zostaw swoją kandydaturę, a co będzie dalej tylko Ty się dowiesz. Obowiązuje omerta
Aaa, w tym sensie termin Trzeba coraz większą uwagę zwracać na słowaNonkonformizmu. już wiem, tak taki trochę jestem sołri.
No taaa, a czas leci.... Dzisiaj zostawię kandydaturę, a jutro się okaże, że wiek przekroczymy....cała magia polega na tym, że nigdy nic nie wiadomo, zostaw swoją kandydaturę, a co będzie dalej tylko Ty się dowiesz. Obowiązuje omerta
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Czworokącik z przyjaciółmi | Opowiadania erotyczne | 3 |