To przekażę koledzeW teorii mogą, ale w praktyce... Nie wiem, nie znam się, zarobiona jestem
To przekażę koledzeW teorii mogą, ale w praktyce... Nie wiem, nie znam się, zarobiona jestem
3 miliony… dolarów nie napisałam jeden, w razie gdybyście się przypadkiem zrzuciliZiombel, miałem zapytać, ile za pay-per-view będzie
To strzeliłaś3 miliony… dolarów nie napisałam jeden, w razie gdybyście się przypadkiem zrzucili
Trza się cenić
Tyle wyłożę za jedną noc z Tobą w ramach drobnego, niezobowiązującego upominku3 miliony… dolarów nie napisałam jeden, w razie gdybyście się przypadkiem zrzucili
Tak, a tu mi czołg jedzieTyle wyłożę za jedną noc z Tobą w ramach drobnego, niezobowiązującego upominku
Dodaj że dolarów USA, bo zaraz ktoś wyczai po ile stoi dolar Zimbabwe3 miliony… dolarów nie napisałam jeden, w razie gdybyście się przypadkiem zrzucili
Trza się cenić
Potrzymaj mi piwo.Dodaj że dolarów USA, bo zaraz ktoś wyczai po ile stoi dolar Zimbabwe
Nie dodałem, że ja będę tylko obserwatorem, a spotkanie będzie między Tobą a moim kolegą, niskorosłym3 miliony… dolarów nie napisałam jeden, w razie gdybyście się przypadkiem zrzucili
Trza się cenić
Nie chcę być niemiła ale nie ma takich pieniędzy na świecieNie dodałem, że ja będę tylko obserwatorem, a spotkanie będzie między Tobą a moim kolegą, niskorosłym
Dyskryminacja!Nie chcę być niemiła ale nie ma takich pieniędzy na świecie
Żadna dyskryminacja po prostu stwórz jakieś pieniądze. Bo jak się wczytasz to nie zostało powiedziane takiej ilości pieniędzy tylko takich pieniędzy.Dyskryminacja!
W zasadzie masz rację. Cicho już!Powoli zachaczacie o prostytucję - zatrzymuję to❗️
A ja zaHaczę o słownik najpierw. Zaraz dostanę po głowie. Czas chyba się ewakuować.Powoli zachaczacie o prostytucję - zatrzymuję to❗️
Zapomnij o czworokącieA ja zaHaczę o słownik najpierw.
A Ty nie zapominaj o kropce na końcu zadania. XDZapomnij o czworokącie
"W publikacjach drukowanych i elektronicznych, od których wymagamy wysokiego poziomu językowego i respektowania skodyfikowanych reguł, należy kropkę postawić. W tekstach mniej formalnych, np. w e-mailach, dyskusjach internetowych, można ją pominąć, zwłaszcza że już emotikon sygnalizuje zakończenie jakiejś partii tekstu".A Ty nie zapominaj o kropce na końcu zadania. XD
Chyba dzisiaj mi za bardzo humor dopisuje.
Ciągnął bym to dalej i powiedziałbym, że w takim razie uznajesz, że ten cały temat jest mniej formalny ( ), aczkolwiek toczy już się obecna dyskusja i przyjmuje ona charakter frywolny. Co za tym idzie w pełni się z Tobą zgadzam i mam nadzieję, że żaden nietoperz nie został ranny podczas pisania naszych wygłupów."W publikacjach drukowanych i elektronicznych, od których wymagamy wysokiego poziomu językowego i respektowania skodyfikowanych reguł, należy kropkę postawić. W tekstach mniej formalnych, np. w e-mailach, dyskusjach internetowych, można ją pominąć, zwłaszcza że już emotikon sygnalizuje zakończenie jakiejś partii tekstu".
Nie dziękuj :*
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Czworokącik z przyjaciółmi | Opowiadania erotyczne | 3 |