Haha Ostatni będą pierwszymi, jak Pismo mawiaja ze swoim szczęściem to wpadam na ciekawe wątki średnio 2 tygodnie po czasie, więc zostaje mi tylko posprzątanie po imprezie ale jak to mówią, pożyjemy - zobaczymy
Haha Ostatni będą pierwszymi, jak Pismo mawiaja ze swoim szczęściem to wpadam na ciekawe wątki średnio 2 tygodnie po czasie, więc zostaje mi tylko posprzątanie po imprezie ale jak to mówią, pożyjemy - zobaczymy
Żeby tylko życia ci starczyłoja ze swoim szczęściem to wpadam na ciekawe wątki średnio 2 tygodnie po czasie, więc zostaje mi tylko posprzątanie po imprezie ale jak to mówią, pożyjemy - zobaczymy
zawsze uważałem, że będę żył ze 120 lat lekko, więc trochę czasu mi zostało jeszczeŻeby tylko życia ci starczyło
Łooo, już wspomnienia spisujzawsze uważałem, że będę żył ze 120 lat lekko, więc trochę czasu mi zostało jeszcze
Takie trzy, jak one, mogłyby skutecznie ukrócić twoje przekonanie o długowieczności ci pisanejzawsze uważałem, że będę żył ze 120 lat lekko, więc trochę czasu mi zostało jeszcze
nie wątpię w ich umiejętności i zacięcie, nie mniej bardziej uznałbym, że może mi to pomóc w długowieczności, niż zaszkodzić. Coś jak hartowanie - potrafi przyprawić o zawał, a jednak wspomaga organizmTakie trzy, jak one, mogłyby skutecznie ukrócić twoje przekonanie o długowieczności ci pisanej
Zagiąłby czasoprzestrzeń i miałby co dzień takie dżumandżiTakie trzy, jak one, mogłyby skutecznie ukrócić twoje przekonanie o długowieczności ci pisanej
dzień świstaka w takim wykonaniu mógłby wykończyćZagiąłby czasoprzestrzeń i miałby co dzień takie dżumandżi
Ja tu nie o seksie, a o pieprzeniu o nimnie wątpię w ich umiejętności i zacięcie, nie mniej bardziej uznałbym, że może mi to pomóc w długowieczności, niż zaszkodzić. Coś jak hartowanie - potrafi przyprawić o zawał, a jednak wspomaga organizm
Ot co!dzień świstaka w takim wykonaniu mógłby wykończyć
nawet Hugh Hefner kopnął w kalendarz a nie wiem czy dożył 90-tki także…nie wątpię w ich umiejętności i zacięcie, nie mniej bardziej uznałbym, że może mi to pomóc w długowieczności, niż zaszkodzić. Coś jak hartowanie - potrafi przyprawić o zawał, a jednak wspomaga organizm
Czyżby szykowała się dyskusja o równouprawnieniu? bo nie wiem czy się zagrzewać już czy czekać chwilęTo może lepiej poczekaj na takie ogłoszenie, w którym nie będziesz sprowadzony do roli li tylko kandydata, ale równorzędnego partnera
All rights reserved!Ja tu nie o seksie, a o pieprzeniu o nim
Uderz w stół...Czyżby szykowała się dyskusja o równouprawnieniu? bo nie wiem czy się zagrzewać już czy czekać chwilę
Hę?All rights reserved!
Wielu ma wielkie ego, lekką mowę do tworzenia mitów
Yhm... To już czas xDWielu ma wielkie ego, lekką mowę do tworzenia mitów
A co jedynie ich unosi w życiu, to godziny szczytu
Nożyczki akurat są ‚sharp’, co chceszUderz w stół...
Myślisz o kimś konkretnym czy tak ogólnie? Możemy poświęcić na to z pół stronyWielu ma wielkie ego, lekką mowę do tworzenia mitów
A co jedynie ich unosi w życiu, to godziny szczytu
Co to zmienia w obliczu tego, że Maryla Rodowicz pocięta aż do krocza. https://www.msn.com/pl-pl/rozrywka/...p&cvid=5460ea9eab4a4d5eb7f59eb5d6b4c7d5&ei=15Nożyczki akurat są ‚sharp’, co chcesz
Myślisz o kimś konkretnym czy tak ogólnie? Możemy poświęcić na to z pół strony
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Czworokącik z przyjaciółmi | Opowiadania erotyczne | 3 |