• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czworokącik

Status
Zamknięty.
Mężczyzna

kam98

Cichy Podglądacz
26 lat, wymagania spełnione.
Z wyglądu bliżej miśka, 180 cm, długie włosy i broda w typie wikinga :LOL::LOL:
Z zachowania raczej spokojny, inteligentny, początkowo dosyć nieśmiały, ale słyszałem, że cicha woda brzegi rwie ;)

Zapraszam do kontaktu, a jeśli nie jesteście Panie zainteresowane to tylko powiem, że rewelacyjny post, życzyłbym sobie żeby wszystkie kobiety i wszyscy faceci mieli tyle odwagi i zdecydowania w tym, czego chcą.
Miłego wieczorku.

W

WhitePinkRed

Guest
26 lat, wymagania spełnione.
Z wyglądu bliżej miśka, 180 cm, długie włosy i broda w typie wikinga :LOL::LOL:
Z zachowania raczej spokojny, inteligentny, początkowo dosyć nieśmiały, ale słyszałem, że cicha woda brzegi rwie ;)

Zapraszam do kontaktu, a jeśli nie jesteście Panie zainteresowane to tylko powiem, że rewelacyjny post, życzyłbym sobie żeby wszystkie kobiety i wszyscy faceci mieli tyle odwagi i zdecydowania w tym, czego chcą.
Miłego wieczorku.
Pierwszy sensowny kandydat z opisem - dziękuję😉

Mężczyzna

Skrytyyy

Cichy Podglądacz
27 lat z wyglądu trochę więcej masy ale forma jest robiona :cool:
mam gdzieś 175 cm wzrostu, krótkie czarne włosy, większy zarost ale do brody wikinga mi daleko 😅
Z zachowania raczej spokojny, zabawny ,ale jak kolega wyżej na początku trochę nie śmiały ale potem zabawny ziomek ;)
Jak chcecie więcej informacji piszcie śmiało :)

Mężczyzna

Marek35

Seks Praktykant
Toszto dopiero jest ogłoszenie… Brawo, brawo … pytanie co dalej z tego wszystkiego wyjdzie… kurła nawet coś tam z tej listy warunków obowiązkowych spełniam… dobra czas spać i powodzenia w spełnianiu hmm… fantazji, marzeń? Planu tego kobiecego🤪😈

Mężczyzna

Image

Erotoman
Czyli powinnyśmy nie mieć zębów czy wyciągać kasę? Wtedy byłoby realnie🤩😂
Biegałem sobie i mi się wkręciło to ogłoszenie, no i myślę se, jak one sprawdzą to, czy gościu jest żonaty, zlustrują go jakoś, o akt ślubu poproszą, czy wystarczy, że wyczai gdzieś tombakowe coś i se założy :D

W

WhitePinkRed

Guest
Pracuję w urzędzie miasta, będę nawet wiedziała jaką masz wielkość działki😂 żartuję😋 oczywiście, że przejdzie research. Jeżeli nie znajdę odpowiedzi na nasze pytania, a nasz kandydat nie będzie chciał tego udowodnić we wskazany sposób to nie będzie bzykał🤷🏻‍♀️😉

Kobieta

Ada_L_87

Biegły Uwodziciel
Pytanie, co wam daje stan małżeński u kandydata?
To mi wygląda na ładnie zakrojony eksperyment
No w sumie, gdyby to napisał ktoś, inny to też bym się zaczęła zastanawiać czy to nie jest jakiś wkręt 😉 Ale zapewnić Was na ten moment inaczej nie możemy, jak tylko słowami.
Obrączka pełni funkcję niejako gwarancji, że nic nie zajdzie za daleko i że po wszystkim przybijemy sobie piątkę, rozejdziemy się w swoje strony i już nigdy więcej się nie zobaczymy.
I tak, doskonale wiem, że tego rodzaju gwarancje zawodzą... Ale niczego innego nie mamy...

Status
Zamknięty.