Podoba mi się taka postawa, pionaMądrego zawsze miło posłuchać.
I mówię to bez fałszywej skromności![]()
Podoba mi się taka postawa, pionaMądrego zawsze miło posłuchać.
PionaPodoba mi się taka postawa, piona![]()
@cd.Eve masz dobry wpływ na ludziMądrego zawsze miło posłuchać.
Pierwszy sensowny kandydat z opisem - dziękuję26 lat, wymagania spełnione.
Z wyglądu bliżej miśka, 180 cm, długie włosy i broda w typie wikinga
Z zachowania raczej spokojny, inteligentny, początkowo dosyć nieśmiały, ale słyszałem, że cicha woda brzegi rwie
Zapraszam do kontaktu, a jeśli nie jesteście Panie zainteresowane to tylko powiem, że rewelacyjny post, życzyłbym sobie żeby wszystkie kobiety i wszyscy faceci mieli tyle odwagi i zdecydowania w tym, czego chcą.
Miłego wieczorku.
Then watch us...An ultimate fantasy...
Jesli coś jest zbyt piękne aby było prawdą poprostu nią nie jest![]()
Well... Boldly...Just watch, nah.
But I'd negotiate...
![]()
Czyli powinnyśmy nie mieć zębów czy wyciągać kasę? Wtedy byłoby realnieAn ultimate fantasy...
Jesli coś jest zbyt piękne aby było prawdą poprostu nią nie jest![]()
Biegałem sobie i mi się wkręciło to ogłoszenie, no i myślę se, jak one sprawdzą to, czy gościu jest żonaty, zlustrują go jakoś, o akt ślubu poproszą, czy wystarczy, że wyczai gdzieś tombakowe coś i se założyCzyli powinnyśmy nie mieć zębów czy wyciągać kasę? Wtedy byłoby realnie![]()
Względny spokój umysłu po zakończonym zadaniuPytanie, co wam daje stan małżeński u kandydata?
Fortunately I'm off the scale 🫢Well... Boldly...![]()
Słaby argumentWzględny spokój umysłu po zakończonym zadaniuma to być jeden jedyny raz
Pytanie, co wam daje stan małżeński u kandydata?
No w sumie, gdyby to napisał ktoś, inny to też bym się zaczęła zastanawiać czy to nie jest jakiś wkrętTo mi wygląda na ładnie zakrojony eksperyment
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Czworokącik z przyjaciółmi | Opowiadania erotyczne | 3 |